![]() |
צמיגים של ?!kumho
שאלה לי אליכם...
בשבוע האחרון לפני 4 ימים, [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לקח לי את הרכב לטסט(ביקשתי ממנו) לרכב לא היו בעיות חוץ מחריץ צד בצמיג הקידמי לכן הוא נאלץ להחליף לי את הצמיג ועל הדרך כבר החליף לי את שתי הקידמיים כי הם כבר שנתיים על הרכב...(שיקול דעת שלו) הוא הלך לפנצ'ריה ביפו(לא מכיר) שיש לו איזה קשר עם המוכר להחליף ל2 צמיגים של החברה: kumho לפני מידת רישון הרכב... כל צמיג עלה 300 ש"ח כלומר 600 סופי. עכשיו כל זה קרה בלי ידעתי(הייתי בצבא) ואם כבר הוא החליף אין לי הרבה מה לעשות.. אני אני שואל אותכם האם מישהו פה מכיר את החברה הזאת?איך איכות הצמיגים שלה?! אחיזה?בלאי?< (בדקתי כבר את התאריך על הצמיג והוא בסדר גמור) אני ישמח לכל תגובה! אם מישהו לא יודע אני נוהג על HGT 15 אינצ' ג'אנט 185/55 תודה רבה יניב. |
בכללי זו חברה טובה מאוד, אבל לכל חברה יש צמיגים טובים יותר וטובים פחות.
בכל מקרה זה צמיג שעדיף על כל זבל סיני שמסתובב בשוק, גם המחיר טוב. |
במידה שלך ניראה לי שיצאת בזול עם 300 ש"ח לצמיג
אך לפעמים הזול הוא היקר בעצם יוצא לי לראות הרבה לאחרונה את הצמיג של החברה הנ"ל על מכוניות חדשות שיצאו רק אתמול מהשקית ולכן אני אניח שהוא לא רע. לאחותי יש יונדאי חדשה חדשה שהגיע עם הצמיגים של החברה הזו והם שקטים ונוחים עד כמה שיצא לי לראות דעה יותר מקצועית אני בטוח שתקבל מיד מחברים בעלי ניסיון רב יותר כאן. |
צטט:
|
איזה דגם של צמיג זה?
לחברה הזו יש צמיג שניקרא אקסטא סופרה (משהו כזה :confused:) שנחשב לאחד הספורטיבים ביותר שיש בשוק!! אני מניח שזה לא כמו שלך אבל שתדע שהחברה הזאת רצינית וטובה. |
צטט:
אני יבדוק את שם הדגם ויעדכן.... |
צטט:
בכללי הצמיגים של קומהו נחשבים בסדר גמור. כמו שרשם פיליפ, כמעט בטוח שאין לך את הדגם היותר ספורטיבי שלהם. דגם הצמיג יעזור לנו לתת לך דעה. בגדול, 300 ש"ח לצמיג במידה הזו, לא נשמע מבטיח, במיוחד אם אלו צמיגים עבור הגלגלים הקדמיים. כידוע, יש לרכב נטייה לתת היגוי. |
צטט:
לכן המחיר נמוך יחסית... אכן אני גם כמעט בטוח שאין לי את הדגם הנ"ל שציין פיליפ(עוד לא בדקתי בוודאות, שכחתי....) אני יבדוק מחר בבוקר ויתן לכם פרטים מדוייקים יותר. בכל מקרה נחמד לשמוע שקומהו חברה טובה... עדכון מחר.... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:05. |