![]() |
כיוון ההגה השתנה לאחר החלפת צמיגים
היום הרכבתי 4 צמיגים חדשים C-DRIVE במידה 185\60\14 ואישרתי אותם במכון רישוי.
צמיגים מדהימים! ממש הרגשתי איך הרכב נדבק לכביש :) גם רמת הרעש מהצמיגים ירדה פלאים. לאחר נסיעה קצרה הרגשתי שבנסיעה על כביש ישר ההגה פתאום קיבל זוית קלה שמאלה. הרכב נוסעה ישר אבל ההגה נמצא בזוית קלה שמאלה (ממש מעצבן) אתם יודעים אולי מה הסיבה לזה ומה אפשר לעשות כדי להחזיר את ההגה למצבו התקין? האם כיוון פרונט יפתור את זה? אשמח מאוד לעזרה ממכם:) תודה מראש. |
אני רואה שאתה מב"ש, כמה עלו לך הצמיגים ואיפה?
תודה. |
קניתי אותם במקור הצמיג בעמק שרה, עלו לי 1200 ש"ח וקיבלתי זיכוי 200 ש"ח על הישנים שלי.
שילמתי עוד 22 ש"ח במכון אלן על האישור לעלות במידה (היו לי לפני זה 165\70\14) מאוד נהנתי מהשרות ומעבודה- מהירה ומקצועית. |
כיוון הגה זה מה שאתה צריך, זה לוקח כמה דקות.
מבצעים את זה במכון פרונטים, כדאי גם אם אתה כבר שם לבדוק האם צריך לבצע כיוון פרונט. |
תופעה מוכרת ושכיחה אחרי החלפת צמיגים. גש למכון פרונט.
|
תתחדש ותהנה.
רכבי נועל בדיוק רביעיה כזו ואני יכול לומר שעשית בחירה טובה הן בעליה במידה והן בבחירת הצמיג. בעניין הבעיה שלך, כאמור, גש למכון פרונטים נראה לי שכיוון הגה יעלה כ-70 ש"ח אבל אני ממליץ על כיוון פרונט מלא. רענן. |
תודה חברים! אני אגש היום על הבוקר לאיפה שההרכיבו לי את הצמיגים ויבקש שיעשו
לי כיוון פרונט מלא. אני אעדכן בהמשך... את הצמיגים בחרתי בזכות הפורום הנפלא הזה :) קראתי המון המלצות של חברים על הדגם הזה. בעל המקום ניסה לשכנע אותי להרכיב סט אחר של צמיגים, אך התעקשתי רק על הסט הזה. הוא כל הזמן שאל אותי למה דווקה הסט הזה :smile: יש יותר טובים ממנו ובמחיר יותר נמוך, אמרתי לו רק את זה אני רוצה ואני מתעקש על זה. הבחור התקשר ליבואן ותוך 6 שעות הסט היה במקום. הסט נראה פיצוץ על הרכב! וההרגשה איתו פשוט מדהימה! לפני הסט הזה היו 4 צמיגים סינים פשוטים (ככה קניתי את הרכב לפני כחודשיים) עוד משהו שהרגשתי שלא היה לי לפני זה עם הצמיגים הקודמים... שמהצמיגים החדשים מקפיצות אבנים קטנות מהכביש (אני כל הזמן שומע אותם מתחת למרכב) ממש מוזר. מישהו אולי נתקל בתופעה הזאת? |
אתה אמור לגשת למכון לכיוון פרונט ולא לצמיגיה בה התקינו לך את הצמיגים. אלא אם יש להם גם שרותי כיוון פרונט ועדיין לא ראיתי צמיגיה כזו.
|
יש להם גם מכון פרונט, מהמתקדמים בארץ :) והראשון בנגב.
|
עדכון...
לאחר מספר ימים חזרתי למקום שבו הרכיבו לי את הצמיגים החדשים וביקשתי לבדוק כיוון פרונט וכיוון הגה. לאחר הבדיקה- לא היה צורך בכיוון פרונט הכל היה פיקס. ואת כיוון ההגה עשו לי ללא תשלום :) יופי של שרות! עכשיו הכל תקין ומה שנשאר לי רק לחפש סט יפה של מגנזיום :) (לא אהבתי מה שהיה להם) יש למישהו אולי המלצות למקום שיש בו מבחר גדול ובמחירים סבירים? |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:17. |