![]() |
מנוע לא סוחב
שלום לכולם ושבוע טוב בזמן האחרון אני מרגיש שהמנוע לא סוחב לי כמו שצריך ושהוא אוכל קצת יותר דלק הוא עושה 1-13 לדעתי הוא צריך לעשות 1-15 בערך בדקתי את זה כמה פעמים יש לי תחושה שהחיישן טמפרטורת מי קירור N T C לא תקין האם אני צודק את החיישן לא בדקתי בדקתי רק את עניין הצריכה דלק והכי מטריד שהוא לא סוחב כמו שצריך מדובר על פונטו קבריולט שנת 95 נפח 1250 דגם 60 S אשמח לעזרתכם המקצועית תודה אייל :):)
|
איך ביצעת את המדידה של צריכת הדלק?
|
טוב אז ככה קודם כל פתחתי את הפלגים וראיתי שהם לא שחורים לאחר מכן רוקנתי את מיכל הדלק מלאתי פול דלק שזה היה משהו כמו 33 ליטר ואפסתי את השעון יצא שנסעתי על המיכל רוב הנסיעות מחוץ לעיר בנסיעה זורמת כ-420 קילומטר שזה יוצא 1-13 וזה מדובר על הפונטו קבריולט בפונטו השניה שלי יש לי שניים שהיא רגילה שנת 97 דגם 75 S שניהם 1250 סמק אני עושה בין 500 ל600 קילומטר למיכל באותם נסיעות אז איך אתם מסבירים את זה ??
|
תגיד, על פסיקים שמעת ? אני מבין את הלהט לכתוב - אבל כתוב כך שאפשר יהיה להבין.
|
מי שמבין עברית יכול לקרוא גם בלי פסיקים אנחנו לא כותבים פה ספר..
|
לא שאי-אפשר לקרוא, זה פשוט ממש מתיש לקרוא בלי פסיקים ו/או נקודות בסוף שורה, זה הכל
|
ובכל זאת, נבקש שתשתמש בהם.
זה עוזר לנו כחברי פורום לקרוא את ההודעות ושומר על רמת כתיבה יפה. |
אוקי קבלתם
|
יש ריח של דלק?
השמן מריח כמו דלק? אם התשובות שליליות, אז מכשיר 4 גזים ומחשב אבחון של פיאט יזרזו את אבחון הבעיה. אבל הנה האפשרויות הנפוצות: 1. פילטר אוויר מלוכלך או סתום 2. בעיה במערכת ההזרקה 3. רצועת טיימינג לא מכוונת 4. בעיה במערכת ההצתה האם האוטו עובד על שלושה צילינדרים במקרה? |
לא אין ריח של דלק ,את הפילטר אויר החלפתי בטיפול שעשיתי לפני שבוע ,את השמן גם החלפתי , אני חושב שזה אחד החיישנים נותן לי קריאה שגויה למחשב וגורם לרכב לעבוד חלש ובתערובת עשירה קצת יותר מהנורמה .
כגון : חיישן למדא , חיישן מצב מצערת T P S , חיישן טמפ מי קירור NTC , חיישן לחץ סעפת .. העיניין הוא שלא נדלקה נורה של תקלת מנוע, האם כל החיישנים כשהם מזייפים מדליקים מנורה או שלא.? או רק שהם מתקלקלים אז הם מדליקים את המנורה מה אתם אומרים חבר"ה ? ושוב תודה רציתי לשאול אם יש מישהו בפורום שיש לו פונטו קבריולט כמו שלי וכמה היא עושה לו לליטר האם 1 - 13 כמו שלי ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:11. |