![]() |
האונו שלי בדרכה ל100,000 ק"מ :(!!!
שלום חבריםם! חזרתי :)
יש לי אונו 1400 הזרקה (ies) והיא עוד מעט מגיעה ל100K קילומטר... רציתי לדעת אם יש טיפול מיוחד שצריך לעשות ב100K ? אשמח לתשובות :) אלי |
אני לא עשיתי שום טיפול מיוחד כשהגעתי ל- 100K.
אני ממשיך לדבוק בשגרת הטיפולים הרגילה שהיא טיפול מלא כל שנה או 10K הכולל פלאגים, שמן מנוע, מסנן דלק, מסנן אוויר, מסנן דלק ובדיקה של הבלמים ע"י פירוק גלגלים. רצועת טיימינג כולל מותחנים אני מחליף כל 3 שנים או 60K מה שבא קודם. נ"ב תסתיר דחוף את המס' של הלוחית רישוי שלך, האונו מדורגת במיקום שלישי בגניבות רכב.. |
אז ככה:
1. החלף שמן מנוע ופילטר שמן 2. בדוק מתח של רצועת אביזרים 3. בדוק בלמים קדמיים 4. בדוק מרווח שסתומים 5. החלף פילטר אוויר 6. החלף פלאגים 7. בדוק כיוון קלאצ' 8. בדוק גובה שמן גיר 9. בדוק גומיות של מסרק ההגה והציריות 10. בדוק בלמים אחוריים 11. מתח כבל בלם יד 12. כוון אורות 13. בדוק את התפוחים (balljoints) 14. בדוק את בולמי הזעזועים והתושבות שלהם 15. שמן מנעולים וצירים 16. בדוק פליטת CO וזיהום אוויר 17. בדוק נוזל קירור 18. בדוק את סעפת הפליטה והיניקה 19. החלף פילטר דלק 20. בדוק את חיישן הלמבדה 21. החלף רצועת טיימינג. ואם בשנתיים האחרונות לא עשית את זה, אז: החלף נוזל קירור, ואת נוזל הבלמים. אני חושב שלא שכחתי כלום :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:41. |