![]() |
גיר לפונטו נפח 1250 שנת 1997
שלום לכם.
יש לי בעיה בגיר של הפונטו שלי וכנראה שצריך להחליף אותו. האם מישהו יודע כמה זה יכול לעלות ואיפה כדאי לעשות זאת? האוטו הוא בעל נפח מנוע של 1250 סמק משנת 97 כמו כן איפה כדאי לקנות צמיגים מדגם 155/70/r13 באזור חיפה ומה המחיר בערך. תודה רבה! |
גיר יעלה כ-2000-2500 ש"ח להערכתי, כולל העבודה. בחר במוסך טוב ולאו דווקא הזול מבין מה שתמצא.
ואם כבר מחליפים גיר, וודא ששמים לך שמן גיר איכותי. הומלץ לי על ידי eddie, עוד כשהייתה לי פונטו דור 1, לשים שמן 75W80 ואכן השמן הזה תרם רבות לנוחות השימוש בגיר והעברת ההילוכים. בהצלחה. |
זה באמת עולה 2000 - 2500 ש"ח במוסכים המורשים של סמל"ת.
אגב, העבודה מאוד פשוטה לביצוע :) |
רכישת צמיגים בחיפה
באתר הצמיגים היחודי והמצוין www.tires4u.co.il שיפרו את מחירון הצמיגים ויש שם מנוע חיפוש למחירי צמיגים לפי המידה שאתה רושם וגם עם בחירה של יצרנים או השוואת מחירים לפי היצרנים שאתה מסמן. תוכל לבצע רכישת צמיגים דרך האתר או למצוא צמיגיות (פנצ'ריות) של רשת זאת באזורך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין :) |
קודם כל תודה רבה לכולכם!
באמת ההילוכים היו קצת קשים אז הלכתי שוב למוסך והם החליפו לי שמן גיר. עכשיו זה יותר טוב אבל עדיין קצת קשה, בעיקר כשהאוטו קר ומורידים משלישי לשני. איך אני יודע איזה שמן יש לי והאם זה יכול להיות רק בעיה של שמן או שמשהו יכול להיות לא בסדר עם הגיר?? שוב תודה לכולם! |
תשאל אותם איזה שמן הם שמו לך
|
תגדיר בדיוק מה הבעיה.
אצלי הבעיה שהייתה אופינה בקושי להוציא מהילוך שני (או ראשון כבר לא זוכר) ורק כאשר הרכב היה קר. החלפת השמן עזרה פלאים והבעיה נעלמה כאילו לא הייתה. ייתכן מאוד והבעיה אצלך שונה לחלוטין, לכן כדאי שתתאר בדיוק את התהליך והמצב בו אתה נתקל בה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:12. |