![]() |
איפה אפשר להשיג...
איפה אפשר להשיג ווילון אחורי לפונטו...
שאולי גם רשום עליו את סמל החברה במקרה... זה בגלל הרמקולים שמנצנצים שם מאחורה ואני לא רוצה שהרכב שלי יהיה כל כך אטרקטיבי לגנבים.. יש הרבה מקומות שמוכרים ווילונות אבל אני לא מוצא אחד כזה עם סמל החברה בתודה עידן |
מצטרף לבקשה 8)
|
אני גם כן מצטרף לבקשה, אני חושב שזה יהיה מאוד יפה לאוטו. :)
|
אם אתם בענייני בירורים, אולי שווה לשאול עוד חברים אם הם מעוניינים בוילון כזה ולבצע קניה מרוכזת :idea: .
|
בקשר לווילון
אז ככה ,אני קניתי ריפודים לרכב שלי בסוכנות פיאט וקיבלתי ריפודים ואל משענות הראש היה כתוב פיאט.
אז ככל הניראה ניתן גם להזמין מהם וילונות ואליהם יהיה כתוב פיאט. גם אני סמתי וילנות אבל כאשר היתחלתי לברר כמה כל העסק הזה עולה א\ היגעתי למסקנה שזה קצת יקר.{200-300 שקל} אז הלכתי קניתי בד איכותי ותפרטי בעצמי ויצא יותר יפה ממה שקונים. הלכתי לפירוק קניתי סמל בכמה שקלים של פיאט וסמתי אל הווילון. |
אני מניח שהכוונה הייתה לוילון שחור נגלל ולא וילון משני צידי החלון כמו של אח"מים.
וילון כזה ניתן למצוא ברוב החנויות לאביזרי רכב ומחירו נע סביב ה-30 ש"ח (ללא סמל). |
וילון
אתם יודעים, אם אני זוכר טוב אז מוכרים כאלה וילונות בחנות פיאט ברחוב המסגר בת"א.
ואני חושב שאפילו ניתן להזמין עם שם הדגם,ז"א אונו טיפו בראבו וכ"ו. אז אם יש מישהוא שהולך לעבור שם בזמן הקרוב יהיה נחמד אם יכנס לבדוק. |
גיל אוליי אפשר לנסות להתחיל לבצע קנייה מרוכזת לוילון נגלל עם סמל של פיאט ולברר פרטים ,מחירים וכו...
עידן |
טוב לאור הביקוש אני חושב שצריך להתחיל לברר מחירים חבר'ה.
אני לא יודע בכמה מדובר אבל אם מדובר על 200 -300 לפי דעתי זו הגזמה לשמה ואפשר להוריד אני אכנס לפיאט פ"ת ואשאל אותם. הכוונה היא לווילון אחורי ....לא לשמשות...אני לא יודע אם נגלל או לא..אבל צריך לברר את כל זה. אני אשמח מאוד אם משהו יבדוק כמוני גם מחירים במקומות אחרים. אם אני לא טועה יום רביעי הזה אני אבדוק ואשאל במקום שם.. |
ווילון אחורי
כוונתי בתגובה הקודמת היתה שסט של ווילונות לשתי הדלתות האחוריים ולבגז יעלו בסביבות ה-200-300 ש"ח לווילון די איכותי.
כנראה שרק לבגז יעלה בסביבות ה-100-150 ש"ח |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:56. |