![]() |
מצבר לפונטו דיינאמיק
אני זקוק בדחיפות למצבר 50 אמפר לפונטו
הנורית בקרה על המצבר הנוכחי לבנה לגמרי מה שאומר שהמצבר גמור.. זקוק להמלצה על מקום אמין בצפון הארץ עם מחיר מחובר למציאות שלא אצטרך לקחת משכנתא.. תודה לכולם שחר |
גש ל- "א.פרטמוביל" שבאיזור התעשייה ביוקנעם (ליד אחים אברהם). זו חנות לאביזרי רכב של בן דוד שלי. פנה לאמנון ותגיד לו שגיא עם הפיאט אונו האדומה שלח אותך. (אם הוא לא יזכור כי יש לו הרבה לחץ והוא מבולבל, אז תגיד לו שאני בן דוד שלו ושנתקעתי לפני חודש בלי מצבר והוא הציל אותי).
קניתי אצלו מצבר לפני חודש ב- 600 ש"ח, של חברה מחו"ל (לא בדקתי איזה מכיוון שאני סומך עליו בעיניים עצומות). ברר מחירים ותתרשם ומקסימום אם לפי דעתך יקר אתה לא חייב לקנות כמובן. נ"ב לפי דעתי עד שאתה לא נתקע עם האוטו אל תחליף. גיא. |
תודה גיא.
אני אקפוץ מחר |
מדוע לא למנוע מראש את התקלה גיא?
אם מבחינים שיש למצבר קושי בהנעה באופן עקבי, יש לגשת להחליפו. |
תשובה לארילו
צטט:
אבל עושה רושם שיש לו עוד פרק זמן לחיות הוא מניע בדרך כלל לא בעייה ספציפית ובמקסימום בבקרים קרים בצורה קיצונית אני צריך לסובב את המפתח פעמיים. הקטע הוא שהנורית בקרה נמצאת במצב הסופי שלה מה שאומר לפי ההוראות להחליף במיידי מצבר (שוב למרות שבדר"כ אין לי בעיית הנעה בלתי רגילה) מה המלצתכם? |
מצבר
הקם להורגך השכם להורגו (אל תיתן למצבר "להרוג" אותך), החלף לפני שתיתקע.
בברכה - רפי לין :) |
מסכים עם רפי
|
צטט:
יש'ך המלצה למקום טוב בצפון לקנות מצבר איכותי במחיר עממי ? :) תודה מראש שחר |
רכישת מצבר בצפון
תקבל הנחה ברכישת מצבר בחשמליית הרכב "מכנו אור" שברח' האיצטדיון 23 קרית חיים,
טל' 04-8411444 ובקש את גרשון או את יואב. אתרם הנו www.mo.ybay1.co.il ברכה - רפי לין :) |
עידכונים חמים
בוקר טוב. דבר ראשון תודה רפי ולכולם על העצות
היום על הבוקר עשיתי כמה בדיקות ואלו התוצאות 1) מכנו אור של גרשון (המלצת רפי) : מצבר שנ"פ 20 חודשי אחריות + 20% הנחה 924 ש"ח מצבר רוגל מאוד מומלץ על פיו אבל הוא 55 אמפר (wtf is rugle) 730 ש"ח 2) ה.ל.מ בחוצות המפרץ - שנ"פ 12 חודשים אחריות 750 ש"ח שנ"פ 20 חודשי אחריות 1000 ש"ח 3) מצברי איכות - ק.חיים - מצבר וולטה 12 חודשי אחריות לאחר 25% הנחה 690 ש"ח 4) ש.נ.פ בצומת וולקן מוכרים את מצבריהם במחיר מחירון כלומר: שנ"פ 12 חודשי אחריות 908 ש"ח שנ"פ 20 חודשי אחריות 1156 5) אוטו דיפו : שנ"פ 20 חודשי אחריות 1030 היי אנרג'י 12 חודשי אחריות (wtf is hi- energy ) 750 שח 6) מצת אור דרך יפו חיפה - מצברי שנ"פ בלבד! מחיר : תבוא יהיה בסדר 7) טלרון מצברים (מצברים מיובאים) שני מצברי 44 אמפר בלבד (יספיק לי בדיינמיק?) diamond 12 חודשי אחריות 830 ש"ח ולאחר הנחה 540 שח midc 15 חודשי אחריות 1050 ולאחר הנחה 630 ש"ח --------------------- מה המלצתכם? כמו כן, מה אומר התאריך על המצבר? תאריך אחרון לשיווק? לשימוש? כלומר,איך להתייחס לתאריך הנ"ל תודה לכולם שחר |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:26. |