![]() |
רשמים מתיקון בעיית כפתור החימום שלי
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8589#post18589
הלכתי למוסך המומלץ של רפי אני חייב לציין שאשר קיבל אותי עם חיוך וכוס קפה ביום גשום כבר כיף להיכנס למוסך... הסברתי לו על התקלה ואשר אמר לי שהסיפור כנראה נובע או מתקלה בכבל שמחובר לדלת שמפרידה את החום וקור או במנגנון בכפתור עצמו והסיפור לא אמור לעלות מעל 500 שקל כבר שמחתי כי במוסך המורשה רצו על הפירוק בלי לדעת מה הבעיה בכלל 2000 שקל. אשר במיומנות רבה בלי פירוק של כל הרכב כמו שרצו במוסך המורשה הגיע לתקלה וגיליתי שהיא לא פשוטה כמו שחשבנו. הציר של הדלת בתוך תיבת האוורור עשוי מעופרת והוא פשוט נשבר. ציר כזה עם דלת לא ניתן להשיג לבד אלא את כל קופסאת האוורור. קופסא כזאת משומשת עולה 1000 שקל בערך ועוד פירוק ועבודה זה עוד 1000 (לפחות זה חצי מהמוסך המורשה) סה"כ 2000 שקל שזה רק המחיר של הבדיקה במוסך המורשה. אני כרגע סטודנט ואין לי את הסכום הזה בשביל חימום אז החלטנו להשאיר את המצב כמו שהוא הרכב הורכב בחזרה וקיבענו את מצב הקירור כדי שלפחות בקיץ יהיה לי מזגן. אשר לקח רק 150 שקל על כל הסיפור למרות שהרכב היה שם כל היום! ואמר שאם אני אחליט לתקן בכל זאת הוא יקזז את זה מהסכום הסופי. קצת יצאתי מבואס מהסיפור אבל אני חייב לציין לטובה את המוסך: שירות מקצועי מאוד, אמין וישר וגם המחירים די טובים. ישר כח כן ירבו. |
הוא בחור מאוד נחמד ומקצועי. בכל הקשור לבעיות מזגן אני הולך אליו :)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:53. |