![]() |
פונטו 1996 דגם 75hsd - רכב כבה בזמן נסיעה
לאחרונה החלפתי שני סלילי הצתה כיוון שהאוטו רעד - כך המליץ לי המכונאי לאחר חיבור למחשב.
התופעה של הרעידות אומנם חלפה אך במקומה יש בעיה חדשה, במהלך נסיעה (לא משנה המהירות) ובזמן ניוטרל, לעיתים הרכב נכבה. צריך להניע אותו מחדש. חשוב לציין שיש חשמל שכן הרדיו והפנסים ממשיכים לפעול. הודה באם תדעו לעזור לי לפני שאני ניגש למוסך שוב. |
האם ישנה ירידה בסל"ד לפני הכיבוי או פשוט נכבה ??
האם החלפת לסלילים מקוריים ?? האם שמת לב לתופעות כגון רעידות או חוסר יציבות בסרק ? כי יתכן והרעידות נבעו מבעייה דומה ת אצלי ברכב פונטו1100 החולף לאחרונה חיישן קראנק מכיון שהיו לי בעיות דומות ואכן נפתרה הבעיה.. עמית |
אין ירידה בסל"ד, הוא פשוט נכבה.
הייתי במוסך ושם אחרי ששוב התחברו לסורק תקלות, נתגלו שתי תופעות: 1) מחשב בקרת מנוע 2) חיישן מד סל"ד השאלה הנשאלת היא, האם הדבר הגיוני, האם יש קשר בין הדברים, כלומר, בין החיישן סל"ד למחשב ולסלילי הצתה שכבר החלפתי לפני זמן מה. מה כדאי לעשות, לשפץ את המחשב הקיים שלי, או להחליף למחשב משופץ אחר? מה יכולות להיות העלויות? מישהו אולי מכיר מי משפץ מחשבים בזול ובאמינות? |
השאלה עם הרכב מניע בלי בעיות אחרי שהוא כבה או שיש התנעה קשה
|
איזה פלאגים מורכבים אצלך?
|
מחשב נהול מנוע?
גש עם מכוניתך לבדיקה, אבחון ותיקון (כולל של מחשב) אצל "נ. איל ושות' מעבדת רכב ממוחשב"
שברח' ההגנה 30 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל, 03-9526162 או 052-6388234 ובקש את איל. אתרו הנו www.vehicle-lab.net בהצלחה ובברכה - רפי לין :) |
הרכב מניע מיד ללא כל בעיה.
|
בהמשך לבעיה של מנוע כבה
שמתי לב כי פתאום ישנה ירידה של הסל"ד, בצורה רגעית ולא ברורה. בין אם המנוע בסרק ובין אם הוא משולב בהילוך. יכול להיות שזה חישן סל"ד? יש דבר כזה בכלל?
|
תקלות חשמל רגעיות זה דבר שקשה לאבחון - במיוחד דרך האינטרנט :)
תן קפיצה למוסך כלשהוא שיחבר אותך לאקזמינר של פיאט, וככה יהיה הרבה יותר קל לזהות את התקלה. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |