![]() |
בצער רב אני מודיע הל השבתתה של האונו שלי
היום בלילה בשעה 21:00 הושבת בתאונת "טוטאל לוסט" בכביש ואדי ערה בצומת משטרת עירון הפיאט אונו שלי.
נהג שנסע בשברולט אופטרה בנתיב השמאלי סטה ללא סיבה לכיוון ימין. אני נסעתי בנתיב בימני. כמו שציינתי הנהג סטה ללא שום סיבה ימינה פגע בעוצמה רבה באונו שלי תוך שהוא מעיף אותי למדרכה. בנס ממש ככה, בנס אמיתי לא התהפכתי עם האוטו ונעצרתי על המדרכה כשהרכב ממש מרוסק כבצורה מאד קשה. לכן בצער רב מאד אני נאלץ להיפרד לשלום מהאונו שלי. יהי זכרה ברוך 64-417-05 |
הצטערתי מאוד לשמוע על התאונה, העיקר שאתה בריא ושלם.
כמו שזה נשמע היה לך הרבה מזל. |
חבל חבל... :( העיקר שאתה בריא ושלם.
עכשיו תקנה איזה קופה? שחרון |
צר לשמוע.. מקווה שיצאת ללא פגע.
|
אני בהתלבטות
יש לי 4 אפשרויות.
פיאט בראבה פיאט מריה פיאט פונטו וכמובן פיאט אונו אבל קודם נחכה ליום ראשון. נקבל רכב חלופי ל 10 ימים, אחרי זה נקבל את הכסף מהביטוח (אפשר לחשוב כמה כבר שווה פיאט אונו) ואחרי זה נחליט |
הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף או שאתה מקבל את הכסף מחברת הביטוח של נהג השברולט?
מה התקציב שלך לרכישת רכב חדש? אונו, פונטו, בראבה ומריאה הם מכוניות בתקציבים שונים. |
אז כך
הרכב היה מבוטח ביטוח מקיף (כלל וסע) והתקציב הוא פחות או יותר 15000 ואולי קצת יותר.
|
משתתף בצערך .
בדיוק אני מוכר את הרכב שלי - ספייס 2001 אבל אם התקציב שלך הוא רק 15000 אז ניראה לי שזה קצת יקר בשבילך |
ממש מצער לשמוע. העיקר שאתה בסדר ויצאת בלי פגע.
|
העיקר שיצאת ללא פגע !
הלכה המכונית העיקר הבריאות. בדיוק היום חשבתי שיש המון פיאט אונו על הכביש ואיך שהם מזדקנות יפה :wink: אז יש לך מספיק מבחר ובהצלחה בקניה החדשה. 8) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:41. |