![]() |
האונו מתכבת סתם ככה באמצע נסיעה
יש לי תופעה מוזרה , כאשר הוונטה או מזגן או כל דבר שצורך הרבה חשמל יחסית מתחיל לפעול ישנם רעידות באוטו , זה מרגיש כאילו הטורים לא יציבים . ולפעמיים קורה לי גם שהאוטו סתם ככה מתכבה באמצע נסיעה , בלי הודעה מוקדמת או משהו, אני לא יודע אם יש קשר בין המקרים אבל אני מתאר לעצמי שיש.
ד"א האוטו הוא אונו 1400 הזרקה שנת 95 |
יכול להיות שבוכנה אחת לא עובדת במנוע
או שהחיישן טורים לא עובד |
קשה לי להאמין שזה בוכנה , כי אם זאת הייתה בוכנה שלא עובדת אז האוטו היה נוסע גם באופן שונה , והואטו מבחינת נסיעה נוסע מעולה הוא מרביץ בעליות ומישורים הוא פשוט עף.
איפה החישן טורים נמצא והאם אפשר לבדוק אותו באופן עצמאי?? |
צודק זה באמת לא נראה שבוכנה אחת לא עובדת,זה באמת נראה שהבעיה במיצב טורים אבל תבדוק את זה יותר לעומק , נראה לי שרק מכונאי מקצועי יוכל לטפל בזה.
|
יכול להיות שהמנוע צעדים שלך תקול, או מזרק מלוכלך וכו'.
לגבי הכיבוי של האוטו האמצע נסיעה - זה קורה רק כשאתה מפעיל מזגן? האם אתה מצליח מייד להניע מחדש? |
צטט:
ובקשר לכיבוי , לרוב זה קורה עם מזגן וההתנעה אחרי זה היא ללא בעיה. |
האם האוטו משתעל / מגמגם או משהו כזה, או שהוא כבה מייד?
|
אני לא בדיוק מצליח להרגיש
אני נותן גז ופתאום אני קולט שאין תגובה לגז ורק אז אני קולט שהאוטו מכובה. |
אני חושב שיש לנו אותה בעיה.
אני יספר לך מה קרה לי אתמול בצומת הצ'ק פוסט בחיפה: עמדתי ברמזור ליד לב המפרץ בנתיב שפונה שמאלה עם מזגן עובד, ממש ליד סוכנות פיג'ו וסיטרואן, בקצה השני של הכביש יש את סוכנות יונדאי. לפניי עמדה שברולט סבנה מסחרית, הראשונה בנתיב, אני הייתי שני, ומאחורי עמדה פורד פוקוס חדשה עם נהג מבוגר יחסית. חיכיתי כ- 3-4 דקות עד שהרמזור התחלף. כשהוא התחלף השברולט נסעה, אני ניסיתי לנסוע ולצתי על הגז ולא היתה שום תגובה, הרכב נסע ס"מ אחד ונעצר בנתיב. אחרי שנייה נדלקו 2 מנורות אדומות בלוח שעונים, זאת של האלטרנטור ושל הלחץ שמן, כלומר מנוע כבוי. בשלב הזה נהג הפוקוס צפר ללא הפסקה. כיביתי את המזגן וניסיתי להניע, לא הלך, המשכתי לסובב את הסטרטר ללא הפסקה תוך לחיצות על הגז (הוא הלחיץ אותי..) המנוע הניע בקושי. תוך כדי חצית הצומת הפעלתי את האיתות הכפול למס' שניות כדי שנהג הפוקוס יבין שהיתה לי בעיה ברכב וגם לאות "סליחה". (מה אני יעשה..) עכשיו מה שמעניין הוא שזה קורה רק עם מזגן פועל. בלי מזגן המנוע לא יתכבה בחיים. שאלתי על זה ואמרו לי שזה צינור ואקום קרוע, לא בדקתי את זה. |
אני חושב שסוכנויות הרכב שולחות תדרים אלקטרומגנטיים כדי לשבש מכוניות ישנות ללא סיכוך
לקרינה . וזאת כדי שהם ישר יכנסו ויזמינו רכב חדש, פז'ו סיטרואן או יונדאי, הם עושים יד אחת.. גיא האם בצמתים אחרים התופעה גם מופיע ? סתם , סתם , סתם :lol: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:45. |