![]() |
שאלה על תוספים לדלק
מה התפקידים של התוספים לדלק?
איזה תוספים יש ואם הם באמת עוזרים? האוטו שלי הוא על קרבורטור יש תוספים של נטול עופרות שיכולים להתאים לדלק 96 שאני משתמש בו? |
Re: שאלה על תוספים לדלק
צטט:
תפקיד תוספי הדלק, להעשיר את יצרן התוספים, את המשווק שלהם, ואת החנויות והמוסכים המוכרים אותם. כל אוקטני הדלק הנמכרים בארץ, מתוספים כבר בבית הזקוק. רכבך אינו זקוק לתוסף כלל, שימוש בתוסף עלול לגרום להמסת בוצה הנמצאת בטנק הדלק, לסתימות דלק, לסתימה בקרבורטור ולסתימה במסנן, יש להחליף מסנן דלק כל 10000 ק"מ, לתדלק כשמחוג הרכב לא יורד מתחת לרבע מיכל לפחות, וכך להמנע מסתימות דלק. בברכה צביקה |
אתה מסכים איתי שאם יש סתימת דלק , עדיף להוציא 80 שקל על תוסף דלק ולפתוח (או לפחות לעשות מאמץ) את הסתימה במקום ללכת למוסך להוציא הרבה יותר ולפתוח את הסתימה
|
צטט:
בברכה צביקה |
אני אישית יכול להגיד שאני קניתי שמתי ולא הרגשתי כלום,
אולי ברכבים ממש ישנים 15-20 שנה על הכביש אולי אז... גם בדיקות מעבדה הוכיחו כי גם אז רק רמת הזיהום משתנה ממש קצת ללא שיפור בביצועים (למיטב זכרוני לקחו רכב מהשנים האחרונות לניסוי) |
יש איזה תוסף מומלץ? או איזה חברה ממולצת? כי יש תוספים ב -35 ש"ח ויש גם ב- 70 או 100 ש"ח.
מה עדיף? |
ואם אתה בכל זאת מתעקש יש K44 שהוא הכי טוב בשוק עולה בסביבות 80 שקל
|
כן ממליץ על תוסף לדלק
גם הייתי פסימי לגבי תוספים לדלק, אבל אחרי שראיתי את חברים שלי משתמשים ברכבים שלהם ללא נזק החלטתי לנסות.
התוצאות בהחלט מרשימות יש לי פיאט אונו 1.4 הזרקה שצרכה 1:11.5 ק"מ לליטרלפני התוסף, אחרי התוסף השיפור עומד על 1:14.5 אני השתמשתי בגולד לייבל אבל אני מניח שגם K44 יעשה את העבודה הם בערך באותו מחיר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:12. |