מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום הגראז' (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   סל"ד לא יציב בפונטו (תקלה!!! זו לא כותרת, ערוך) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2441)

27-07-07 20:44

סל"ד לא יציב בפונטו (תקלה!!! זו לא כותרת, ערוך)

ברשותי מזה כחודש פיאט פונטו XTZ60 שנת 99.
מרגע הקנייה סובלת מסיבובי מנוע לא "עגולים" ולא סדירים,וכמו כן רעידות ואף נכבת לקראת עצירה.
במוסך (מורשה) הוחלפו כתוצאה מכך:
חיישן למדה,מנוע צעדים,ניקוי לבית וסעפת המזרק וזאת בנוסף לטיפול הכלל החלפת פלגים וחוטי הצתה. 8)
הבעייה עדיין קיימת!!! :x
למישהו יש רעיון??

27-07-07 22:44

כן, לתת כותרת עניינית יותר בפעם הבאה.

29-07-07 14:13

אולי טיימינג ?? (יצא לי לשמוע על רצועת טיימינג שקפצה שן) ..
או חיישן קראנק ??
הניחושים לא שווים כלום ללא הצצה על הרכב עצמו . אם תרצה אני יוכל להדריך אותך איך לבצע בדיקת תזמון ובדיקת החיישן קראנק ללא גישה למוסך ... (אמצעים דרושים : עין טובה פנס ורב מודד )
עמית

02-08-07 05:00

ביצעתי החלפה לרצועת הטיימינג ןלחיישן שיושב על הקראנק..
כל זאת ללא הועיל..
יש לי חשד שקצר כלשהו במערכת החשמל משגע את הרכב ולכן התופעות.

02-08-07 07:05

מחשב הצתה ??

02-08-07 15:38

מנוע מזייף

באיזה מוסך, מורשה פיאט, בוצעו עד כעת התיקונים וההחלפות חלקים שציינת?.
בברכה רפי לין :)

03-08-07 04:55

התיקונים וההחלפות בוצעו במוסך מורשה "מ.פטין" באזה"ת עכו.

נ.ב. לפי מה שאמרו לי מחשב ההצתה הינו חלק מהמחשב של הרכב בדגם זה ואינו בא בנפרד.
כמו כן בעת מתן גז ינו מן איחור קטן בתגובה,כאלו הרכב "נחנק" ואז משתחרר,
בנוסף לבעיית נפילת הטורים לקראת עצירה.
רעיונות?

04-08-07 19:46

יש פיתרון לבעיה!!

שלום לך!!
יש לי אונו 94 הזרקה אם אותם הסימפטומים אני במתקן ונוסע בודק מתקן וחוזר חיללה במשך שנה.. האוטו בבעלות המשפחה מרגע הוצאתו מהיבואן הוא עשה רק 90 אלף ובסיבות שנה שעברה התחילו הבעיות...
תשמע לי המוסכים לא יודעים לפתור את הבעיה הזו אתה צריך לדעת מה "להכניס להם לפה" ורק לאחר-מכן הם ידעו למה לגשת!!
כמו מה שהיה אצלי וזה בטוח הבעיה אצלך.. תוציא את המצערת כולה (את הבית מחובר אם החיישן טורים) תיקח אותו הביתה .. יש את הציר המצערת אם הכלפה באמצע שנפתחת ונסגרת בעת לחיצה על ה"גז" ושיחרורו תשמן אם wd40 או שמן מנוע (מומלץ אם שמן מנוע).. את הציר בתוך בית המצערת ותדאג לסובב את הציר כול הזמן שהשמן יכנס לתוך חריצי בית המצערת (בכניסה של הציר לבית המצערת) בשתי בכיוונים ותשחק איתו תפתח ותסגור וברגע ששימנת ושיחקת נאמר 15 דקות תרכיב אותו חזרה ולא יהיו לך בעיות יותר ..
בהצלחה!!!!!!!!!!

05-08-07 17:16

Re: יש פיתרון לבעיה!!

צטט:

במקור פורסם על ידי hen1234
שלום לך!!
יש לי אונו 94 הזרקה אם אותם הסימפטומים אני במתקן ונוסע בודק מתקן וחוזר חיללה במשך שנה.. האוטו בבעלות המשפחה מרגע הוצאתו מהיבואן הוא עשה רק 90 אלף ובסיבות שנה שעברה התחילו הבעיות...
תשמע לי המוסכים לא יודעים לפתור את הבעיה הזו אתה צריך לדעת מה "להכניס להם לפה" ורק לאחר-מכן הם ידעו למה לגשת!!
כמו מה שהיה אצלי וזה בטוח הבעיה אצלך.. תוציא את המצערת כולה (את הבית מחובר אם החיישן טורים) תיקח אותו הביתה .. יש את הציר המצערת אם הכלפה באמצע שנפתחת ונסגרת בעת לחיצה על ה"גז" ושיחרורו תשמן אם wd40 או שמן מנוע (מומלץ אם שמן מנוע).. את הציר בתוך בית המצערת ותדאג לסובב את הציר כול הזמן שהשמן יכנס לתוך חריצי בית המצערת (בכניסה של הציר לבית המצערת) בשתי בכיוונים ותשחק איתו תפתח ותסגור וברגע ששימנת ושיחקת נאמר 15 דקות תרכיב אותו חזרה ולא יהיו לך בעיות יותר ..
בהצלחה!!!!!!!!!!

לי יש אונו שנת 95 גם אם אותם הסימטומים , בעמידה בסרק האוטו רועד , שמפעילים מזגן הוא רועד יותר, קרה לי כמה פעמיים שהוא התכבה לי תוך כדי נסיעה סתם ככה (לא הרבה פעמיים)

05-08-07 17:19

Re: יש פיתרון לבעיה!!

למחוק את ההודעה בטעות שלחתי פעמיים

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:00.