![]() |
רעידות מנוע כאשר הרכב לקראת עצירה
שלום רב לכולם.
יש לי פונטו 2005 דיינאמיק גיר אוטומטי. כאשר הרכב לקראת עצירה אז יש מן רעידות ברכב והשעון של הטורים יורד קצת וישר עולה חזרה לבערך 800-900 סל"ד. הבנתי שניתן לפתור בעיה זו ע"י ניקוי המצערת וסעפת היניקה. האם הדבר נכון? ואם כן כמה טיפול כזה עולה? תודה מראש :roll: |
אכן זה אמור לעזור בדרך כלל!
ניקוי בית מצערת נע בין 100 שקל ל-400 בערך. 1.ישנו ניקוי שאפשר רק לרסס ספריי קרבורטירים לבית מצערת שזה עולה 100 שקל ועשה את העבודה אבל יחד עם זאת מכניס טיפה לכלוך למנוע.(לדעתי לא מזיק אבל יש כאילו שיחלקו עלי) 2.ואתה יכול לעשות ניקוי בית מצערת ככה שמוצאים את הבית מצערת החוצה מפרקים אותו ומנקים אותו מבפנים-זה עולה 400 בערך. שחרון |
תודה שחרון על העזרה :lol:
האם את הניקוי עם הספריי אני יכול לעשות בעצמי? ואם כן יש איזה דרך קלה להסביר לי? תודה.[/quote] |
כן זה פשוט. איפה אתה גר?
אני יכול לעזור לך.... אני מראשון לציון. שחרון |
שחרון אולי תשתף את זה עם איתנו וחברי הפורום ובמקרה הזה אני גם צריך וזה יכול לעזור הרבה פה אם יש פרוקייט מצולמים זה יכול להיות מצוין
תודה |
הפונטו שלך אני לא מכיר אז ככה שאני לא יכול לעזור לך. אבל בטח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מכיר אז אני אדבר איתו.
ולא אין לי פרוייקט מצולם. אבל עם הוא יבוא אז אני יצלם ת'פרויקט. שחרון |
תודה רבה שחרון על הרצון לעזור :lol:
כרגע אני לומד בחיפה.... אבל אני אבדוק מתי אני מגיע למרכז :D תודה רבה. |
צטט:
ואז צריך לרסס ספרי קרבורטר פנימה ולתת גז (לדאוג שמישהו ישב באוטו ויתן גז תוך כדי הריסוס) שחרון |
כן שחרון אני כבר מכיר את השיטה הזאת, וזו אחת שיטה גם טובה ואך הייתי מעוניין בפרוקייט הוצאת בית מצערת ולפרקם ולנקות אותם בחלקלקים במלואם.
אבל תודה לך בכל אופן על רצון לעזור :) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:31. |