![]() |
צריכה מאוד גבוהה של דלק מה יכולה להיות התקלה...?
חברה לאחד שבדקתי פעמיים
נדהמתי לגלות שהרכב שלי צורך ליטר אחד ל8 קילומטר....1/8 מה יכולה להיות הבעיה ?? והשתמשתי בתוסף (k44) לפני חודש לכל היותר.... |
יונדאי גטס :?:
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זאת פונטו MK1 1250 לא יודע בזמן האחרון היא שותה כמו D-MAX
|
תצרוכת דלק
כדאי לבדוק במכון הזרקות דלק הנעזר גם בסורק אבחון ממוחשב וגם במכשיר 4 גזים.
אני יכול להמליץ לך על כאלו בפ"ת וביפו, האם משהוא מזה מתאים לך?. בברכה - רפי לין :) |
אני מאזור נתניה(כפר יונה) יש מקום באיזור ?
ואני כמעט כל יום בכפר שמריהו... |
מכון הזרקות דלק
לדעתי, כדאי לך לנסוע לפ"ת וזה קל מאוד. אתה ממשיך בכביש 2 (כביש החוף) דרומה עד למחלף גלילות ועולה בצד ימין על הגשר החדש המוביל אותך מזרחה לכביש 5 ואיתו אתה נוסע עד לצומת ירקון ופונה שם ימינה לכוון פ"ת. בצומת סגולה אתה פונה ימינה לרח' בן ציון גליס וברמזור אתה עושה U בחזרה וברח' הראשון פונה ימינה לרחוב הרכב מס' 5 אל "משה זר הזרקות דלק",
טל' 03-9341320 ומבקש את משה או את חיים. תגיד להם שאני הפניתיך ושבקשתי שיסייעו לך. נא עדכננו בתוצאות. בברכה - רפי לין :) |
יגאל רד מהסוס .... אתה נוהג כמו נהג ראלי ומתפלא למה יש לך צריכת דלק גבוהה. סע 90 כמו בן אדם אל תעבוד את ה 2500 סל"ד בהחלפת הילוכים . ואז תבדוק צריכה .. לא כשאתה בכל צומת מרים הילוכים עד 5500 וקורע כל הונדה ברמזורים . זה לא קנה מידה מתאים לבדיקת צריכת דלק ...
עמית |
בנוסף לבדיקה שרפי המליץ שתעשה
תיבדוק גם אם המצמד אינו מחליק. |
הקלאצ' חדש [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
עמית יש שיפור... החלפת הילוכים ב3000 עד 4000 והצריכה ניראת בסדר... אני מחכה שיגמר הדלק כדי לעשות את החישוב... |
לאחר נסיעה רגועה יותר...
בצעתי בדיקה קטנה שעשיתי הרכב צורך 1/15. האם הצריכה טובה ? |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:13. |