![]() |
דליפת רדיארטור באונו 60S
שלום ברשותי אונו 60S שנת 92' כבר הרבה זמן שנעלמים לי מים מהמיכל של הרדיאטור, אני ממלא שוב ושוב האוטו מתחמם והמים נעלמים מהמיכל,מבדיקה קטנה בעיינים לא איתרתי שום דליפה רצינית במיכל עצמו.שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה? האם זו דליפה? אם כן איפה הדליפה יכולה להיות ברדיאטור או במיכל עצמו. מישהו יודע כמה העסק הזה יכול לעלות?
נ.ב ישנם ימים שלמים שאני נוסע ולא דולף בכלל ואז ביום אחד המים מתחילים להיעלם. תודה. דני :wink: |
אם מים נעלמים - זה אומר שישנה דליפה.
איפה? צינורות, טרמוסטט, משאבת מים, רדיאטור חימום, פקקי מים - ובמקרה הכי גרוע לתוך תאי השריפה. ציינת שהאוטו מתחמם גם. האם הוא קודם מתחמם ואז נעלמים המים, או שקודם נעלמים המים ואז הוא מתחמם? |
שלום!
היתה לי בעיה דומה באונו לשעבר . לאחר שמיציתי את כל האפשרויות כמו שרשם לך ארילו . האופציה היתה מהרדיאטור . לא ראיתי דליפה מאף מקום אבל הבחנתי לאחר התנעת הרכב יצא מעט אדים מהראדיאטור אז קניתי ראדיאטור חדש . (שלא יצא לי להרכיב ) וההנחה שלי אני מניח נכונה כי הבחנתי במעט צבע אדום על הראדיאטור (מהמים שהתאדו , היו לי מים אדומים .) אז יתכן וזו גם הבעיה אצלך . אם תרצה צור איתי קשר בפרטי יש לי ראדיאטור חדש בקופסא במחיר טוב.. מקווה שעזרתי . עמית |
צטט:
|
לא . גילי ! לצערי לא ..
|
תראה אצלי הייתה הבעיה אחרת זה ישמע קצת מגוחך אבל כדאי לבדוק.
כאשר הייתי ממלא מים מידי פעם, אז יום אחרי האוטו היה מתחמם ולא היה מים בכלל באוטו הסיבה (שלקח לי המון זמן לעלות עליה) הפקק לא התאים להברגה של הרדיאטור הלכתי וקניתי פקק חדש והבעיה נפתרה. (כאשר הפקק לא מתאים המים מתאדים ובורחים בזמן נסיעה) בכל אופן יכולות להיות עוד המון סיבות בנוסף פקקי מים, נזילה, משאבה, צינורות מקווה שעזרתי\ בהצלחה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:58. |