![]() |
מה הבעיות הנפוצות בפונטו 1600 סמ"ק למה הם לא פופולאריות
אני כרגע חושב על רכב חדש . נתקלתי בהרבה פונטו 1600 סמ"ק 90 כוחות סוס . יש לי הרגשה שאנשים מנסים להפטר מהן אני צודק ? איזה מנוע יש להם (גרסה ,דגם) .
מה אתם חושבים ??? |
זוהי גרסת ה ELX.
1600 סמ"ק 90 כ"ס. אני חושב שפשוט לא ידעו לטפל בהם כאן בארץ, לא מאמין שזה קשור למשהו כרוני. לדעתי זה אותו המקרה עם ה 16V. בגלל שכביכול לא טיפלו כאן ברכבים כמו שצריך, הם עשו בעיות, ואנשים לא קנו או משהו כזה. |
עמית יש בכפר יונה 2 כאילו כחולה שרשום לה פונטו ELX ספרינט
ואחת אדומה שהיא פונטו ELX ולשניהם הצבע בעיתי לכחולה(מיטלי) קילופים ולאדומה הצבע דהה.. אני הייתי צריך לקנות כזו מראש העין ושהוא התחיל להגיד לי את הבעיות שלה הוא לא סיים אפשר למצוא אחת טובה , אבל צריך להשקיע בחיפושים... |
פונטו 90 1.6
מותקן בדגם זה מנוע פיאט טמפרה 1.6 עם 2 גלי זיזים עליונים ומע' נהול מנוע
עם הזרקת דלק רב נקודתית של "ג'נרל מוטורס". חוסר הפופולריות של מכוניות אלו בישראל זה באמת בגלל מוסכים שלא מכירים טוב את מע' נהול המנוע ברכב זה וגם נרתעים מדגם זה בגלל הצפיפות שבתא המנוע. במכוניות אלו אין מזגן מקורי אלא רק מזגן ישראלי (רסקור) שהצטרף אל הצפיפות שבתא המנוע. אם אתה מוצא מכונית, כזאת, שמורה ומטופלת ושמצבה טוב, אז אין מניעה מלרוכשה (לאחר בדיקה מקיפה). תקלה נפוצה הנה של שסתום EGR (מיחזור גזי פליטה) המתלכלכך וגורם להדלקת נורת תקלת נהול מנוע (תקלה נפוצה גם באופל, ג'נרל מוטורס). בברכה - רפי לין :) |
רפי אני הייתי צריך לקנות אחת עם מזגן בעל 4 מהירות ו2 לחצנים לא ידית הזזה לאוויר צח ומיזוג ...... אז אייך יכול להיות שהוא הותקן בארץ ?
|
מזגן בפונטו
למיטב זכרוני כבר באיטליה לא יוצרה פונטו 90, עם מנוע 1.6, ומזגן מקורי וזאת בגלל חוסר במקום.
בהתקנת מזגן ישראלי צריך היה למצוא פתרונות יצירתיים לחוסר המקום שבתא המנוע. בברכה - רפי לין :) |
כן הייתי אמור להחליף את הדגם רכב הזה אך בסופו של הדבר בוטלה והומלצו ע"י חברי פורום פה להישאר בפונטו שלי 60s כפי שהוא הרגע.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |