![]() |
נעילה מרכזית ברכב שאין - עד כמה מסובך?
אהלן,
בבעלותי אונו I.E.S 1.4 מודל 95, ולא קיימת אצלי נעילה מרכזית, השאלות שלי הן ככה: 1. יכול להיות שיש נעילה מרכזית והיא פשוט תקולה? (בעצם האם הדבר מגיע סטנדרט ברכבי) 2. במקרה שאין, עד כמה זה מסובך/יקר לחבר אחת? 3. האם כדאי להתקין כבר אזעקה על הדרך, דבר שבעצם יוזיל את העלויות במקרה ואני עושה את זה יחד? תודה מראש. |
כאשר שאתה נועל את הרכב במפתח כל הדלתות ננעלות יחד ? אם כן יש נעילה מרכזית !
אם הן אינן ננעלות אז אין נעילה מרכזית !! בכלל לא מסובך להתקין ! תתיעץ עם עמית הוא התקין באונו ז"ל שלו כולל אזעקה ועשה שם עבודה מקצועית. |
קלי קלות ! לקח לי שעה להרכיב . ו10 דקות לפרק ... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
מחיר עולה בסביבות 100-300 ש"ח . אני קניתי בסביבות 250 מערכת משוכללת שניתן בעתיד לפתוח גם את תא המטען . בהצלחה עמית |
כל הדלתות לא ננעלות ברגע שאני נועל במפתח את הראשית, פשוט חשדתי שבדגם הנ"ל קיימת נעילה מרכזית ושיכול להיות שאצלי היא תקולה.
נשמע עסק דיי פשוט. עמית האם המחיר הנ"ל כולל את האזעקה, ואיזה אזעקה שמת אם מותר לדעת. אשמח אם מישהו יוכל לענות על שאלה 3. בברכה. |
אזעקת נפח אני מאמין....
|
מקפיץ, אשמח לקבל תשובה לשאלה מס' 3, ודעות נוספות כמובן יתקבלו בברכה.
|
מה שאמרתי לא כולל אזעקה בתוכו . אבל ניתן להתחבר לכל אזעקה קיימת ברכב . או להתקין חדשה . במערכות יש שני מנועים שהם מסטרים (כמו בדלתות הקידמיות שהם שולטים בשאר המנועים) ושניים רגילים לדלתות האחוריות ..
המערכות מגיעות עם שלטים נפרדים . (לשימוש בלי אזעקה .) עמית |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:14. |