![]() |
המזגן כבר לא מקרר טוב
:rolleyes:
האם זה לבטח החלפת גז? פרטים...: הפנדה בת 5 וחצי, 30,000 ק"מ ועד היום לא הוחלף גז מזגן. היכן מומלץ באיזור ירושלים להחליף גז? מה המחיר? אני מטפל במוסך שמשון יהוד. האם גם בשביל גז כדאי לנסוע ירושלים - יהוד - ירושלים או להיכנס לאנשהו בירושלים? יש מוסך או מכון עם התמחות למזגנים או שזה במוסך "רגיל"? |
המזגן בפנדה
את גז המזגן אין צורך להחליף.
יתכן שחסר גז במזגן ואת זה בודקים ע"י הוצאת הגז אל מכונת מיחזור יעודית, שקילת הגז והשוואת המשקל אל המשקל שצריך להיות לפי הוראות היצרן. לאחר מכן ממלאים מהמכונת מיחזור גז אל הרכב במשקל הנקוב ע"י היצרן. אם היה חוסר בגז כדאי לבדוק אם יש דליפת גז. (כמות קטנה של חוסר עלולה להיגרם מדליפה טבעית קטנה ולאורך הזמן). ברכב המודרני, כמות הגז במזגן הנה קטנה וכל הבדל בכמות (פחות וגם יותר) עלולה לגרום לקירור חלש שלו. כמו כן מומלץ לבצע שטיפה חיצונית, עם צינור מים, בלחץ נמוך של הרדיאטור ומעבה המזגן מלכלוך, אבק, בוץ וכו', דבר שמשפר את קירור המזגן ומע' קירור המנוע. חוץ ממוסך שמשון (המצוין שבו גם אני מטפל במכוניות הפיאט שלי), יש לך 2 מוסכים מורשי היבואן בירושלים, כאן: http://www.fiat.co.il/%D7%9E%D7%A8%D...7%99%D7%9D-02/ נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין |
תודה רבה על ההסבר רפי.
אני יוצא לחופשה הבוקר,
בשבוע הבא אעשה זאת |
המזגן בפנדה
חופשה נעימה.
ואם אתה מרוצה מ"מוסך שמשון" אז לדעתי הזמן תור אצלו וסע אליו. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |