![]() |
מצב מנוע פונטו MK1
לאחרונה בכל הפעם שמנוע קר בבוקר כרגיל,וכשאני מתניע את המנוע והמנוע קצת רועד ומרגישים את הגה קצת רועדת ומתי מד חום הוא מגיע לרבע חימום הם בסדר.
והכי חשוב שאציין שמד שמן מנוע ששמו לי שמן מאז חלפת מנוע וטיפול קצת טיפה מעל מהמותר והאם זה יכול להיות הגורם לרעידות או שזה משהו אחר? מה יכולה להיות הבעיה ברעידות בזמן המנוע קר? כי אני מפחד שהמצב ידרדר לנזק בלתי הצפוי. אני מאוד משתדל לשמור על רכב כתקין חוץ מהצמיגים קדמיים שזה למעשה כבר נושא אחר. תודה לעוזרים. |
אף אחד פה לא מוכן לעזור לי???? :(
|
אם יש לך רק מעט שמן יותר מהנדרש, זה לא נורא.
לגבי הרעידות - הן יכולות לנבוע מהמון דברים. חוטי הצתה לא תקינים למשל, פלאגים סוררים, ואפילו בעיה בראש מנוע. קשה לנחש מכאן, ולא הייתי רוצה להכניס אותך סתם להוצאות מיותרות. בתור התחלה, כשהמנוע קר, תוציא את הפלאגים שלך, ותבדוק ויזואלית שהם כולם בסדר. מתי הרעידות האלה התחילו? |
תגובה
אני כמעט בטוח שזה הפלאגים
|
מצטער על ההיעדרותי אז איך אני יוכל לאתר את המקור הבעיה בדיוק ולא סתם לנחש.. ואת פלגים חדשים הורכבו מאז טיפול ורעידות נבעו ככה עד כה וחוטי הצתה הם מתוצרת בוש ולא הוחלפו ואני מנחש שלא בגלל זה(כי חלפתי פעם חוטי הצתה חדשים חליפים ואז נשאר באותה מצב המנוע ללא שינוי והחזרתי את חוטים).
ארילו תודה על העצה...לפחות. מה עושים? :( |
תגובה
ניסית תוסף לדלק ?
אם זה הזרקה אולי יש לך סתימה קלה בחליל ! ואולי בטיפול ניסו לנקות לך את הקרבורטור וזה הרס משהו נסה את התוסף ! ואם כבר ת'קנה אני ממליץ לך בחום על 44K משהו איכותי ! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:32. |