![]() |
איך מכוונים את אורות הדרך?
פונטו ספייס 01
האורות הנמוכים, מכוונים ממש למטה ולא מאירים טובים וזה מפריע לנסוע ככה בלילה, בהרבה רכבים אחרים שנסעתי האורות דרך האירו למרחק כפול ממה שיש לי עכשיו. הכיוון בתא הנהג על אפס, שזה הכי גבוה. ניסיתי לשחק עם הברגי אלן של הכיוונים, להבנתי מחיפושים באינטרנט שהחיצוניים יותר אלה אחרים על הגובה, סובבתי וסובבתי ולא ראיתי שינוי, מה לעשות? |
כיוון אורות ראשיים
הכי טוב זה לבצע כיוון אורות עם מכשיר יעוד והמחיר לכך אינו יקר (בהנחה שהפנסים תקינים).
אם האורות גבוהים מדי, אז אתה מסנוור את הרכב ממולך והכביש קרוב למכונית אינו מואר כראוי. אם האורות נמוכים מדי, אז הכביש אינו מואר מספיק רחוק. בברכה - רפי לין |
צטט:
העדשות נקיות ולא עכורות, האלומה של הפנס ממש מכוונת מטר קדימה לתוך הרצפה. אני לא מסנוור להפך, אני לא רואה כלום. השאלה, היא בצד הטכני, צריך לסובב הרבה את הבורג של הכיוון אורות? ואם ידוע לך מה צריך בשביל להרים את הגובה, לסובב קדימה או החוצה? ואם המנגנון לא עובד אני צריך להחליף את כל הפנס? |
ברגי כיוון האורות
1 צירוף קובץ(ים)
סיבוב הבורג (A בשרטוט המצורף) נגד כיוון השעון (פתיחה) מעלה את הפנס וסיבוב הבורג עם כיוון השעון (סגירה) מנמיך את הפנס.
אם סיבוב הבורג לא משפיע אז צריך להחליף את כל הפנס וזה קורה הרבה בפנסים לא מקוריים (המחיר הזול מתבטא באיכות הפנס). בברכה - רפי לין |
צטט:
ד"א, מה זה הספר הזה ? לי ברכב יש ספר משתמש בלי יותר מדיי מידע |
הספר
1 צירוף קובץ(ים)
זה ספר רכב טכני שנופק בזמנו למוסכים מורשי היבואן וכמובן שבנוסף להדרכה והשתלמות שמועברת ע"י היבואן.
בתמונה המצורפת, ראה באמצע, כיצד לסמן על קיר סימנים לכיוון אורות. הכי מדויק ונכון זה, כפי שכתבתי קודם, ע"י מכשיר יעודי. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:01. |