![]() |
תקלה גוררת תקלה - מה לעשות ?!?!
שלום,
ברשותי איבו 2010 , לפני כשנה העלתי פה פוסט על כך שלפתע נדלקה לי הנורה של הגיר, והוא לא מגיב. גררתי למוסך ושם נאמר לי שיש נזילה שלא יודעים מהיכן נובעת אם מהקלאץ' (2500 שח) או יחידה הידראולית (7000 ש"ח) לקחתי את הסיכון וביקשתי שיחליפו את הקלאץ' (כמובן שהסיכויים היו לרעתי ולא משם נבעה התקלה) משיחה עם בעל המוסך נאמר לי כי ניתן למלא כל כמה זמן שמן וזה יכול להחזיק אבל,הנזילה יכולה גם להתגבר ואז לא תהיה ברירה אלא להחליף יחידה הידראולית. באותו הזמן גם התקנתי דיבורית ברכב ויום למחרת נשרפה לי הנורה של המחוונים של המזגן לפני שבועיים ! נשרפה לי גם הנורה השניה של המחווני מזגן... פירקתי את היחידה ע"מ להחליף אותם. סיימתי להחליף ונסעתי לתדלק... תוך כדי התדלוק האוטו שוב צעק שהגיר לא זמין - שוב גררתי למוסך והפעם נאמר לי שאין מנוס מלהחליף יחידה הידראולית ומשאבה (שנהרסה כתוצאה מעבודת יתר בעקבות הנזילה) החלפתי משאבה ויחידה הידראולית משומשות (נבדקו ע"י המוסך) - 4,500 ש"ח ביום חמישי האחרון אחרי שבוע במוסך הוצאתי את האוטו מהמוסך. אתמול, החזרתי את הקונסולה של המזגן למקומה וכשהדלקתי את האוטו מופיעה לי ההערה של airbag failure see handbook הנורה מופיעה ואחרי כמה דק' נעלמת וגם הציפצוף את האמת, אני מיואש. תקלה רודפת תקלה, לא יודע אם יש קשר ביניהם... מה אפשר לעשות ?????? |
עדכון :
אז למרות שהייתי מיואש החלטתי לבדוק מהיכן התקלה... בסוף מסתבר שזה רק היה הפלאג השחור (מתח) שמתחבר אל הרדיו מאחורה - היה רפוי. דחיפה קלה חזרה למקום והכל חזר לעבוד ! |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:05. |