![]() |
למכירה לפירוק או חלקים פונטו 16V רציפה 2001
בשבוע שעבר הלך המחשב ניהול מנוע והחלטי שאין לי צורך כרגע ברכב אז אני החלטי למכור את הפונטו שלי יד 2 שעבר בתוך המשפחה .
קצת נתונים טכנים נפח 1250 16 סשתומים 80 כ"ס גיר רציף 147 אלף ק"מ מדובר בדגם הELX לפני שהלך המחשב בוצע ניקוי למערכת הקרירור והחליפו למים פרופלו , הוחלף תרמוסטט לפני כחודש ויש לי כבלי הצתה מקורים חדשים שעוד לא הותקנו , הוחלפו שמנים לפני כ3 חודשים יש טסט עד חודש 9 הצמיגים בני שנה והמצבר בן חצי שנה עדיין באחריות , הרכב שמור מאוד מפנים וגם מבחינה מכנית, הרכב לא עבר תאונות המזגן מקרר ומחמם . לפרטים נוספים - 0538887842 |
אני לא חושב שאתה צריך ככה להרים ידים ולמכור לחלקים האם עשית בדיקת הצתה? האם ניסית להעביר + ו - ישירות מהמצבר למשאבת הדלק?
זה שלא הצלחתם להיתחבר למחשב לא בהכחרך אומר שהוא לא בסדר כי הציוד דיאגנוסטיקה שקונים בebay אינו הדבר בכי אמין אלה אם כן מדובר בכלי מקצועי לdavidmzr יש רכרב כזה בדיוק לחלקים ואם אכן מדובר במחשב תוכל לקנות ממנו את כל סט ההתנעה ותוכל לחזור לנסוע ברכב |
המחשב עכשיו בודאות לא תקין כי פתחנו אותו כדי ליראות אם ההלחמות שם נגישות ובפתיחה יצאו כמה חוטים הכל של מכוסה בסיליקון וזה לא ניתן לתיקון ....
לגבי בדיקת תקינות המשאבה זה כבר לא רלוונטי אל בכל זאת אני אבדוק העינין הוא שאני כבר לא זקוק לרכב כי התחלתי לעשחת מועדפת במצפה רמון ואין לי זמן להתעסק עם הרכב וגך אין לי בו צורך הרכב נמכר |
המחשב רכב (לפחות במקרה של ה 8v) עולה מאות בודדות
באיביי, לא משהו שאמור לגרום לך לוותר על רכב תקין. אם זאת הבעיה היחידה, תקנה מחשב ותשתמש/תמכור רכב תקין. |
מארק. אם לא שמת לב, הוא כתב שהרכב נמכר. :)
דוד. |
כן, רק אחרי שכתבת שמתי לב...
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:53. |