![]() |
פיאט אונו - רעידות לאחר ניקוי קרבורטור
בעיה מוזרה התחילה לי לאחרונה...
עשיתי ניקוי קארבורטור (אונו 1.4 70s 93) אצל ינקו והחלפתי גם משאבת דלק והאוטו רועד לי יותר מדי. ינקו בדק ואמר שזה כנראה מאחד הבוכנות שהוא לא עובד כמו שאר הבוכנות וזה נותן ויברציות. מישהו יכול אולי לומר לי האם זה מזה או שהבעיה היא אחרת? הוא אמר לי למשוך צ'וק עד 70 מעלות...וכשאני מכניס צ'וק בהדרגה האוטו נחנק...אפילו ב-75 מעלות... אשמח אם תוכלו לעזור לי... נ.ב אם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מוסך שיחליף לי מצמד בזול שיעדכן אותי... |
האם הרעידות היו לפני השיפוץ של הקרבורטור? אם לא, אז כנראה שהבעיות נובעות מזה.
תחזור אליו ותתעקש שזה לא בסדר ושיבדוק שוב פעם. |
החלפת מצמד (קלאץ')
להחלפת מצמד במחיר הוגן פנה אל מוסך פרטי המתמחה במכוניות פיאט
"מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים סוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי שהוא גם חבר המועדון. הוא, כמובן, שיוכל גם לבדוק את מצב המנוע ופעולת הבוכנות אם היא תקינה ויגיד לך אם יש בעיה בקרבורטור עצמו. אני מטפל ומתקן 3 מכוניות פיאט אצלו. בברכה - רפי לין :) |
תודה רפי...
|
רעידות לאחר ניקוי קרבורטור אצל ינקו.
צטט:
אנא חזור לעדכן בפורום, לאחר בדיקה אצל נתי קובלנץ, הנחשב לאמין ומקצועי. מסור דרישת שלום ממני לנתי. בהצלחה צביקה |
הרעידות נשארו ולפי דעתי זה משהו שקשור עם מערכת הדלק...
יכול להיות שהתושבת קארבורטור לא יושבת טוב ואז נכנס אויר לקארבורטור??? הרכב רועד די הרבה ובימים קרים זה בלתי נסבל כי אני חייב למשוך את הצ'וק... יכול להיות שזה רעידות שנובעות מהכבלים של הדיסטרבוטור???או הרוטור??? הפלאגים חדשים... |
,אולי פשוט הטורים שלך נמוכים מדי . מה מצב הטורים בסרק ? האם בדקת ניצוצות בכל הפלאגים ?
הצוק מעלה את הסל"ד מעט ולכן נפתרת הבעיה . איזה קרבורטור זה ?(דגם} יתכן ווהצתה מקדימה או מאחרת אבל אם לא נגעו לך בזה אני ממלית לך לא לגעת . כי הכיוון נשמר . תחזור אלי עם תשובות ואני אנסה לעזור לך .. עמית |
רכב רועד בסרק
צטט:
היית במכון קרבורטורים, בעל שם הכי גדול במרכז, חזור אליו, (בשביל זה שילמת לו)ואת הניחושים תשאיר ללוטו! חזור לפורום רק לעדכון! בברכה צביקה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:53. |