![]() |
פונטו איבו אקטיב 2010
שלום,
התחדשתי וקניתי פיאט פונטו איבו אקטיב 1.4 ידני 2010, האוטו הראשון שלי! והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בכמה שאלות. 1. הפלסטיק איפה שבקרת האקלים והקודן לא מחובר טוב מלמטההוא מנותק למטה ונכנס פנימה, רציתי לדעת איך אני יכול לפרק לחבר אותו טוב. (שאני בא להקיש קוד או להפעיל את המזגן החלק זז פנימה). אם יש מישהו שיוכל להסביר לי איך לפרק את הפלסטיק בשביל לראות למה זה משוחרר מבפנים וזז, ניסיתי מלמטה לחבר אבל זה לא נתפס, לכן נראלי צריך לפרק בשביל לראות מה הבעיה ולסדר. (הלכתי למוסך ביקשו ממני 350 שקל בשביל לפרק לראות מה צריך לעשות, אני רוצה לנסות קודם לבד.[IMG]C:\Users\User\Desktop[/IMG] 2. האם יש אופציה לאוסיף חיבור AUX למערכת השמע? 3. האם יש אפשריות לנתק את המערכת שמכבה את הרכב בעמידה? והאם זה לא הורס את המנוע שזה נכבה כל פעם? 4.יש לי בבגאז שקע ממש קטן כאילו נפל עליו עגלה או משהו, יש אפשריות לפרק את הפלסטיק מבפנים בשביל לדחוף אותו החוצה? או דרך אחרת שלא עולה כסף? 5. איך האוטו מבחינת אמינות וצריכת דלק? נחשב אמין? חסכוני? מקווה שלא הגזמתי, אני חדש בפורום וזה אוטו ראשון שלי, אני קצת נלהב תודה רבה מראש לכל העוזרים שבת שלום שי |
לגביי ה-AUX, תבדוק כאן, וכאן, פשוט מאוד לעשות.
מערכת עמידת הרכב, תלחץ על הכפתור השלישי משמאל. סמל של S ליד סמל המפתח וליד המשלוש. http://i.ytimg.com/vi/jIdiBHtuLh8/maxresdefault.jpg תהנה מהרכב חביבי |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:55. |