![]() |
חדירת מי גשם לתא המנוע
1 צירוף קובץ(ים)
הרכב: פונטו דור שני 8 שסתומים .
כל פעם שאני פותח מכסה מנוע אחרי שיש גשמים אני מגלה מים על בית הפילטר (מצורפת תמונה), מישהו נתקל בתופעה? אני צריך קצה חוט (חשד בגומייה שבתמונה) כי אני מפחד שיחדרו מים וינזלו לחוטי ההצתה והפלאגים. היה לי מקרה שהכבל הצתה והפלאג נהיו יחידה אחת מרוב חלודה. |
לא יודע מאיפה נכנסים מים, אבל לדעתי תצליח למצוא את המקום בעזרת דלי מים ועבודה של כמה דקות. אתה יכול לשים משהו שיספוג מים (נייר עיתון למשל) מסביב לאיזורים שאתה חושד שמים נכנסים משם. וככה תוכל לבדוק את החשד יותר בקלות.
כמובן בזהירות ותוציא את הכל לפני הנעה. |
מים ניתזים לך מאזור בתי הגלגלים כנראה חוסר המגנים או הפנימי של בית הגלגל
אפשר להכניס מצלמה שמקליטה ולבדוק מהיכן מאזור הגומיה לא נראה לי ויתכן שאתה נוסע מהר ועמוק בתוך השלוליות ? |
Indiana Jones, תודה, זה מה שתכננתי לעשות, פשוט חשבתי שאולי זה משהו שכיח ואולי אוכל ללמוד מנסיון של מישהו שנתקל בדבר דומה.
yair068, שלילי לשני ההשערות שהעלית,המצב המתואר קורה אחרי שהרכב עמד בחנייה. (כלומר ניגבתי את בית הפילטר ואחרי לילה של גשם התעלה הייתה מלאה מים.) |
שווה לך לנסות גם לנקות את שני פתחי הניקוז של המים , בדרכ מצטבר שמה המון גיפה מניסיון , נימצא ממש קרוב לקיר האש ,פשוט מעל הגומייה , ניקרא לזה , פשוט תמחוץ אותם ותרוקן הכל ואז תעשה את הבדיקה ,
אשמח לעדכון |
matangil, עשיתי כדבריך ובאמת אחד היה סתום לגמריי, אפשר היה לשמש בתור עציץ :lol:.
שמתי שני דפי עיתונים בתא המנוע סגרתי מכסה ושפכתי מים, לא נרטבו. נעדכן אחרי שיהיה גשם רציני. (בגלל שהצינור ניקוז השני היה נקי לא חושב שהייתה בעיית ניקוז, נעקוב) תודה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:05. |