![]() |
עזרה פיאט פונטו ספייס 2003 ידני לא נותנת בעליות!
אהלן הייתי בכמה מוסכים כולם אמרו לי דברים שונים לגמריי קיצר האוטו לפני חודשיים נסע 150 היום הוא נוסע גג 110 הכביש ישר בירידות יותר, האוטו בעליות מוריד את המהירות שלו מ100 ל80 ישר והוא לא נותן לי לנסוע יותר מהר לא משנה אם מוריד הילוך והגז עד הסוף לא עוזר כלום שמישהו בבקשה יגיד לי מה צריך לעשות שיחזיר את האוטו לקדמותו, אולי הצ'יפ של האגזוז שמראה לי נורה בלוח שעונים שאני מכבה אותה כל פעם אבל אין קשר אולי צריך להחליף משהו אולי לקנות חלק ולהחליף שאין עם זה בעיה בבקשה תעזרו לי האוטו 200 אלף ק"מ אבל זה לא קשור לפי מה שאמרו לי. גר באיזור ראשון לציון אם מישהו אולי רוצה לבדוק להגיד לי מה הבעיה והכל אני ישמח אני גם רוצה להגיע למפגשים של פיאט וזה ולא נעים בגלל הקטע של המנוע פתאום! ועוד שאלה קטנה אני רוצה להוסיף דברים למנוע נגיד עוד פילטר אבל חיצוני קטן יש מקום מה עוד אני יכול!??.... תודה לעוזרים ולקוראים את החפירות! |
וגם תוספת לבעיה יש לי חיישן לרדיאטור שאומר לי במחוג שנוסף מה מד החום של הרדיאטור והוא היום התחיל לעשות לי את החום עד הסוף כאילו לא מקרר מספיק את המנוע פתחתי חידשתי מים הכל ויש חלודה בצנרת של המיכל רדיאטור מה אני עושה כמה עולה להחליף רדיאטור ואיך אני בדיוק מוריד הכל ומוסיף הכל צנרת ורדיאטור בכללי אולי זאת הבעיה גם בקירור מנוע וככה הוא לא נוסע לי! |
אמר לי שהלך המנוע מה עושה קונה חדש או להחליף רכב וכמה מחיר לחדש או לתיקון! פיאטון
|
מה זה הלך מנוע?? אתה מיתכוון שראש מנוע נחוץ שיפוץ ככל הניראה. כיצד זה אובחן? ומה הצעת המחיר שקיבלת לתיקון?
|
לדעתי לא הלך המנוע ולא ראש.
משום שלא כתבת שיש מים בשמן ולא שמן במים. מה שצריך לבדוק הוא: א. קומפרסיה. ב. וקום בסעפת יניקה, כדי לוודא שהאגזוז לא סתום חלקית. דוד. |
דויד, אני מיתפלא עליך....ממתי חובה שראש ילך רק עם שמן במיים או להיפך? ייתכן ותהיה פריצת אטם בין מערכת הקירור לאחד הצילינדרים ולא לבין מערכת השמן כך שאמולסיה לא תראה אלא רק איבוד מיים. אבל בלי קשר עדיין כמו שאמרת לא מחייב שניפגע מנוע או ראש.
|
מאור אתה צודק.
הייתי צריך להוסיף שלא כתב גם על איבוד מים. בכול מקרה הוא לא כתב זאת. אבל לא זה העניין, העניין הוא כיצד להתחיל לבדוק את הסיבה לתקלה. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:31. |