![]() |
תקלות מזגן ורעידות בפונטו ספייס elx 2003
שלום לכם קיבלת המלצות חמות על הפורום
אני סטודנט ולצערי הרב אכלתי מרור אם הרכב עד היום בחובות מהתיקונים שלא עזרו החליפו הכל בקשר למזגן פרט למעבה ולמאייד וניקו מנוע צעדים ומצערת והחליפו חוטי הצתה לא למקורי ופלאגים מקורי ופילטרים ושמנים ומשאבת מים ורצו גם הגה כבר האשראי לא עבר ישמח להמלצה לבעל מקצוע למרות שכבר איבדתי את האמון בכולם שיהיה אמין זול ובאמת יעלה על התקלות ויתקן כמו שצריך כי עד היום כל זה עלה לי 4500 אלף כמעט חצי מעלות הרכב התקלות שנותרו הם מזגן לא מקרר בכלל רק לאחר מילוי גז מקרר רק בסלד גבוה נמוך לא מקרר בכלל ואחרי שבועיים צריך שוב למלות גז והתקלה השניה רעידות בסרק לפעמיים ובעיקר בנגיעה בברקס ודבר אחרון בהעברה לd יש השהיה של 3 שניות ואז קפיצה ורק אז הכל עובד בגיר לפני הקפיצה שהוא בהשהיה אם נותנים גז זה כאילו הוא בניוטרל ישמח מאוד להשבת האמון בבעלי מקצוע ולא לקרוע אותי בקרוב ל4 אלף שקל ולא תוקן כלום וגם לסגירת החוב או שיפטר מהרכב למרות שכואב לי אחרי כל הכסף שהשקעתי בוא מעל 7 אלף |
מיקומך
מהיכן אתה בארץ, נהריה כפי שכתוב בפרטיך?.
בברכה - רפי לין |
תגובה
אני מנהריה אבל אין לי בעיה להגיע למרכז ומקסימום עד אשדוד
שמעתי יש בחור אמין ולא יקר בשם דוד בפורום שעזר להרבה אנשים ותיקן פיקס ישמח להגיע אליו כי אמון במוסכים אני איבדתי והוא לפי התגובות בנאדם זהב |
תיקון התקלות
אם דוד לא יוכל לעזור לך אז תאם ופנה אל שלמה ב"מוסך פיאטון" שכאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=709 לאחרונה הפניתי אליו מישהיא מטבריה עם תקלת הילוכים רציפים בפונטו והיא גררה אליו המכונית (ע"י ביטוח הגרירה) והוא מצא לה פתרון טוב ובמחיר סביר. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
יש בקריות את מוסך GTA יש להם נסיון עם איטלקיות,מיכאל בחור אמין ולא מחפש להשחיל נמצא קצת אחרי צומת קריית אתא לפני לב המפרץ.
אם טיפלת באזור נהריה רשום לי את שם המוסך שאדע לא ללכת לשם במקרה. |
תגובה
בעיה נוספת חדשה צצה בתידלוק פול עד הסוף יש ריח ברכב של דלק אני חושב מאזור המושב האחורי
נסעתי בכוונה ושרפתי לחינם דלק רק בשביל להוריד את המחוג בשני קווים ופתאום הריח נעלם אמרתי יתדלק שוב פול לראות אם הבעיה עברה ושוב ריח של דלק בתדלוק פול יש ריח 2 קווים מתחת לפול אין ריח ואני עשיתי בדיקה גם הצריכת דלק נהייתה יותר גרוע בקילומטר לליטר כמעט |
תקלה נוספת שבאה ונעלמה
היה לי ביומיים האחרונים 2 תקלות מוזרות נוספות למה שיש כיום
בהנעה נידלקה לי אתמול מנורת מנוע כיביתי והדלקתי שוב וכאילו לא היה שום דבר ולא חזר והיום בהנעה נידלקה מנורת הגה וההגה היה ממש קשה כיביתי והנעתי ושוב התקלה נעלמה כלא הייתה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ידיים טובות ועקב שאיבדתי את האמון במוסכים עקב התנסות עם מספר לא קטן שלא מוסכים ישמח אם אוכל לתקן לבד אבל בשביל זה צריך את עזרכתם והידע שלכם לכוון אותי לתקלה ואיפה לרכוש את החלפים וככה גם על הדרך לחסוך בכסף לעבוד מכל הלב ולא חפיף ולצאת ברווח לא קטן של כסף שהיה ניזרק במוסך שרב הניסיון שלי היה לוקח כסף ולא פותר כלום או פותר זמני ומצבי לא הכי טוב פיננסית אני סטודנט כיום ושוכר דירה ולא קל במדינה שלנו לצערי |
צטט:
לדעתי לא כדאי לך לבוא עד רחובות, בשל התיקונים המתוארים. זה עלול לקחת יותר מיום אחד. מה שרפי ונוקר כתבו לך הוא הדבר הנכון לעשות. או תפנה ל yair791 שהוא קרוב אליך מבחינה גאוגרפית. דוד. |
מאיפה יאיר? והאם הוא גם מכיר טוב את פיאט ?
ואני נמנע מלהגיע למוסכים ככה משמועות רק כי כל הפעמיים אכלתי אותה וזרקתי לא מעט על הרכב על מוסכים "מומלצים" שרק החליפו ודפקו לי מחירים ולא סידרו כלום ולא פיצו |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:21. |