![]() |
פונטו S60 שנת 2000 שבר באגזוז
1 צירוף קובץ(ים)
אהלן,
בשבת האחרונה התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהצד האחורי של הרכב, כשבדקתי, מצאתי שההלחמה של חיבור הפיה של האגזוז לדוד נשברה בחלקה, חשוב לציין כי הרכב אצלי כ8 שנים, מעולם לא היו לי בעיות עם האגזוז, האוטו נוסע כל יום, כך שלא נוצר מצב שהוא עומד והאגזוז נרקב. מה נהוג לעשות? לרתך או שחייב להחליף את כל האגזוז, (בפעם האחרונה שהסתכלתי על הרכב מלמטה בתחילת השנה האגזוז נראה בסדר גמור ללא חלודה או ריקבון) כמה אמור לעלות תיקון שכזה? (העלתי תמונה של אגזוז מGoogle עם מיקום השבר) תודה :-) |
שבר צנור פליטה
אם אזור השבר אינו רקוב, אז בהרבה מקרים ניתן רק לבצע ריתוןך במכון למע' פליטה לרכב (אגזוסטים).
מכיוון שאתה מב"ש, אז גש אל "עמית שרותי רכב" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=739 ואני מקווה שהם יוכלו לסייע לך (ד"ש ממני לפיני). בהצלחה ובברכה - רפי לין |
1 צירוף קובץ(ים)
מצאתי זמן היום,
ניגשתי אל לוי רדיאטורים ואגזוזים בב"ש. ברגע שהרמנו את הרכב על ליפט ראיתי שהגומייה שמחזיקה את האגזוז במרכז הרכב יבשה וקרועה, כך שנוצר לחץ מקצה האגזוז - ובכך הפיה נלחצה עם איזו תושבת אחרת וההלחמה נשברה. בעל המכון הציע להחליף את האגזוז כולל הדוד ב400, או לבצע ריתוך ב100, החלטתי ללכת על ריתוך האזור שנקרע כולל החלפת הגומייה ב100 שח. תוך פחות מחצי שעה הרכב כבר היה מוכן. פעם ראשונה שאני מתקן אצלו- התרשמתי לטובה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:34. |