![]() |
בעית הנעה בפיאט פונטו ELX 2001
לאחרונה החלה בעיה בהנעת הרכב מידי פעם כאשר אני מנסה להניע את הרכב יש מין תק כזה ואין סטרטר ולא מניע יש חשמל מצבר חדש ואחרי כמה ניסיונות הרכב מניע ונוסע כאילו כלום,
לפעמים הרכב מניע ישר בלי להיתקע ולפעמים צריך המון ניסיונות עד שמניע אני מוסיף סרטון של הניסיון הנעה של הרכב. מה יכולה להיות הבעיה? יותר נכון כיוונים לבדוק. https://www.dropbox.com/sc/ebenuhy50...lGB09rS0HluzLa |
או מצבר או סטרטר. כשאין כוח למצבר אז הסטרטר עושה תיקתוק.
|
אז איך פתאוםג לאחר כמה נסיונות הרכס מניע?
|
ניסיתי להניע את הרכב עם כבלים ומצבר אחר עדיין יש תק מהסטרטר כמו בתמונה ניסיתי לחבר את המינוס של הכבל מהמצבר של רכב אחר לגוף של הרכב התקול והרכב הניע ישר.
מה זה יכול להיות המינוס לא מגיע בצורה תקינה למצבר ברכב יכול להיות? |
נשמע כמו בעיה בסטרטר או במגע של המצבר תיבדוק שהקטבים מהודקים היטב אני חושב שחיבור הקבל זה רק במקרה הניע
|
מה שאני מציע זה פשוט לבצע חיבור ישיר מהסטרטר למצבר, אפילו מצבר של רכב אחר ופשוט לבדוק אם בכל נגיעה במצבר הסטרטר מסתובב...וזאת כדי לשלול בעיה בוודאות בסטרטר עצמו.
|
הקטבים של המצבר מהודקים חזק גם היום עם חיבור כבל מינוס לגוף הרכב הניע
אני יבדוק את הסטרטר היום |
אם זה לא מניע בקביעות ורק לאחר חיבור מינוס זה מניע אז יד בעיה במינוס ותפרק ותנקה את המינוס של המנוע
|
איפה המינוס של המנוע נמצא?
|
תעקוב אחרי הכבל של המצבר ותיראה לאן הוא מיתפצל ותפרק את החיבור שלו בגיר תנקה ותחזיר אני עדין חושב שיתכן ומדובר בבעיה בסטרטר וצריכים לבדוק את הנושא של המינוס יותר לעומק בכדי לשלול בעיה בסטרטר
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:15. |