![]() |
פרוייקט מצולם התקנת נעילה מרכזית בפונטו ספייס 2006
8 צירוף קובץ(ים)
אז בשעה טובה הצלחתי להתקין את הנעילה המרכזית.
על מנת שיהיה לבאים אחרי קל להתקין כזאת ערכה אז החלטתי להעלות קצת תמונות והסברים: אז ככה: זאת הערכה שקניתי והוראות ההתקנה. קובץ מצורף 9311 קובץ מצורף 9296 קובץ מצורף 9294 קובץ מצורף 9295 חוט אדום חיברתי לפלוס קבוע בתיבת הפיוזים חוט עבה בצבע ורוד קובץ מצורף 9299 חוט שחור, צהוב וצהוב/שחור חיברתי למינוס בשילדה. חוטי נעילה ואיתותים חיברתי לחוטים שנמצאים בקונקטור שנמצא בתיבת הפיוזים שליד הנהג. קובץ מצורף 9297 חוט לבן (נעילה) חיברתי לחוט בצבע לבן/ירוק (מס' 34) חוט לבן/שחור (פתיחה) חיברתי לחוט סגול/כחול (מס' 24). קובץ מצורף 9298 שימו לב לא להתבלבל מכיוון שקיימים בקונקטור הזה 2 חוטים באותו הצבע ולכן יש לבדוק שגם המספר נכון. כמו כן הקונקטור מורכב משני חיבורים אחד שחור (נעילה/סגירה) והשני לבן (איתותים) ורצוי לפרק אותו על מנת שיהיה קל לחבר את החוטים. הוא מתפרק בקלות לכל חיבור כזה יש מגרעת קטנה שצריך ללחוץ כעליה ולדחוף את החיבור החוצה. את החוטים החומים בערכה חיברתי לחוט הורוד (מס' 12) והורוד/לבן (מס' 13) שנמצאים בחיבור הלבן. קובץ מצורף 9300 זהו, כל מה שנותר הוא לסדר את כל החוטים ולהנות מהנעילה החדשה. מקווה שהמדריך הזה יעזור גם לאחרים. |
התמונות לא עובדות
עריכה: כל הכבוד! כמה עלתה הערכה? איפה מיקמת את הקופסא וה"קולטן"? |
כל הכבוד !!! באמת התמונות לא עובדות...
תוכל לצרף סתם את כולם ביחד כתגובה אנחנו כבר נקשר איפה כל אחת הייתה אמורה להיות.. |
ניסיתי לסדר את התמונות ככה שיהיה ניתן לראות אותם תבדקו אם זה עובד
|
עובד :)
|
נראה נפלא מקווה שלא יהיה בעיןת יותר , אצלי זה ככה גם עובד פיקס בלי להעביר חוטים מהדלת , עצה קטנה הייתי מציע לך ללפף כמה שיותר חוטים ביחד באיזולירבנד רק שיהיה נקי ויראה טוב אצלי ליפפתי את כולם ביחד חוץ מהפלוס שהוא קצת לא קשור
בהצלחה שיהיה |
הערכה עלתה לי 45 ש"ח כולל משלוח .
http://www.ebay.com/itm/131286369636...%3AMEBIDX%3AIT התקנתי את הקולטן בתוך תיבת הפיוזים יש למעלה מצד שמאל מקום שמתאים בול לקולטן והאנטנה לכיוון המכסה מנוע. קשרתי את כל החוטים טוב כדי שלא יהיה בלאגן וחתכתי חוטים שהיו מיותרים (כתומים). |
יפה מאוד
גם אני רוצה להתקין כזה אצלי זה באמת פשוט כמו שזה נשמע? אני מפחד להסתבך ולהרוס משהו |
זה די פשוט, צריך רק קצת חוש טכני וזהו .
אם תחבר בדיוק לאן שרשמתי אז לא יהיה לך בעיות. אני לא טכנאי או משהו כזה אבל יש לי קצת חוש טכני. |
אין מה להסתבך זה באמת פשוט רק לוודא שאתה יודע מה אתה עושה והכל בעדינות לעשות
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:19. |