![]() |
מי צודק? אני או אשתי?
זו לא שאלה של מכונאות... זו כבר שאלה של שלום בית.
הפיאט שלנו (גרנדה 2008 ) ביקרה במוסך פעמיים בתוך שבועיים. בפעם הראשונה, התקלקלה משאבת המים והאוטו התחמם (ואשתי לא שמה לב עד שהיה ריח שרוף בתא הנוסעים). הוחלפו המשאבה ורצועת הטיימינג. בפעם השנייה, הוונטילטור הלך, האוטו התחמם שוב (שמנו לב אחרי 10 דק' של נסיעה), הרכב הגיע למוסך והיה צורך להחליף ראש מנוע בנוסף לפיוז של הוונטילטור. Ladies first, אז אשתי אומרת שמשהו דפוק עם האוטו, כלומר - זה שהיה צריך להחליף את ראש המנוע לא קשור לעובדה שהבאנו את הרכב למצב של חום יתר פעמיים, אלא משהו דפוק במנוע. אני לעומת זאת חושב שהאוטו על הכיפאק, והמשאבה והפיוז הלכו בגלל בלאי, והריחופים שלנו גרמו לראש מנוע ללכת בגלל החום. מי צודק? אשמח אם יגיבו כמה שיותר אנשים, אפילו אם זה אומר שחוזרים אחד על דברי השני, כדי שמישהו מאיתנו ישתכנע... :D |
ראש מנוע הולך בגלל היתחממות או בלאי שנוצר במערכת
כאשר הולך ראש לא תמיד צריך להחליף אותו אלה רק לשלוח לחרט שימלא יישר ויחליף גומיות שסתומיים ויכוון את השסתומים מחליפים את הראש כאשר בבדיקת לחץ אצל החרט מיתגלה סדק או שאין אפשרות להשחיז את הראש עקב גובהה נמוך בקיצור במקרה הזה אתה צודק והאישה טועה הפיוז הדפוק והמשאבה גמרו את הראש ולא בגלל שמשהוא לא בסדר במנוע |
כלל לחיים, בלי להתייחס בכלל לעובדות או תוכן.
אשתך צודקת. תמיד. גם כשהיא טועה. End of story. :D |
לא מסכים עם אישתך וגם לא מסכים עם שמר.
בסוף ההיגיון מנצח. לנשים יש נטיה לא להבין אותו בהתחלה, אבל אם נותנים להן להירגע ומסבירים שוב, הן מבינות :D |
מתן ניראה לי שחכת כמה פעמים את המילה "שוב" (-:
|
מתן, אתה לא נשוי, נכון? :D
|
עם בת הזוג כבר שש שנים, מתוכם נשוי תשעה חודשים.
צריך פשוט לדעת לבחור ;) |
תשעה חודשים זה לא נחשב. חכה כמה שנים.
אני לא אישה, אבל במקרה הזה אני צודק :D. |
אולי גם בפעם הראשונה המאוורר לא תמיד עבד וזו היתה הבעיה, והמוסך סתם הימר על המשאבת מים? נשמע לי הרבה יותר סביר
|
המשאבה שפכה מים לריצפה בקצב של חצי ליטר לדקה, אין מקום להתבלבל.:(
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:21. |