![]() |
תושבות מנוע
שלום לכולם ושבוע מצוין ;)
יש לי מספר שאלות שאני אשמח לקבל עליהם תשובה . 1. איך ניתן לאבחן תושבת גיר פגומה בפונטו 2001 8V ידני ? 2. אותה השאלה לגבי תושבת המשקפיים (ככה היא נקראת איפה שהמצבר ) 3. החלפתי לפני כחצי שנה תושבת מנוע עליונה , עדיין יש רעידות בהגה לפרקים , הרכב נתקין לחלוטין מכנית ואמרו לי במוסך שהתושבת פגומה למרות שהוחלפה לא מזמן .. אשמח לשמוע ח"ד מקצועית ;ׂ) |
תושבת משקפיים לא נמצאת ליד המצבר. היא נמצאת מתחת לאוטו בין הגיר לרצפה.
הבעיה שלך אינה בתושבת המנוע שהוחלפה. למרות מה שאמר לך המוסך. ניתן לאבחן תושבת גיר פגומה כך: כבה מנוע שלב לראשון והוריד בלם יד בשטח ישר, פתח מכסה מנוע ונענע את הרכב קדימה אחורה. אם המנוע זז קדימה אחורה בצורה חריגה תושבת המשקפיים פגומה. דוד. |
זאת לא הבעיה שלי אבל , הבעיה שלי שלמרות שהוחלפה תושבת המנוע לפני כ-חצי שנה ( לא מקורית ) התושבת עלתה 300 ש"ח בכל חנויות החליפים בעיר ואותו סוג כמובן , עדיין יש רעידות בסלון הרכב ובמיוחד בהגה .. כשהרכב פשוט עומד בהילוך סרק
|
או שהמנוע לא עובד עגול או שיש לך עוד תושבת תקולה או איזה משהוא משוחרר במטלה של המנוע
|
יאיר , זאת הסיבה שאני שואל איך אפשר לבדוק את אחד הדברים הללו?
מנוע לא עובד עגול מה הכוונה? איך אני מקבל אינדיקציה לגבי שאר התושבות חוץ מהמשקפיים שדוד כבר הסביר . |
התושבת היחידה שלא בדקו לי היא התושבת איפה שהמצבר .
חוץ מזה, בהנעה בבוקר כשמנוע קר זה מגיע למצב שאפילו הפלסטיקה רועדת מעט ושומעים את זה .. כל הברגים סגורים עד הסוף ואני לא רואה סיבה אחרת לכך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:48. |