![]() |
בראבו 09' לא מניעה - משתף
לפני מס' ימים אני מגיע לרכב בבוקר ומנסה להניע. קיבלתי סטרטר, אבל בפועל הרכב לא הצליח להניע. במקביל עלו לי הודעות כמו AirBag Fail ו- Check Transmission. החשמל נראה קצת מוזר, המזגן פתאום נדלק. בלוח שעונים נראה היה שהמחוג של הטורים מנסה לעלות אבל פשוט קורס (ושומעים גם מעין תקתוקים פלסטיים לפני שהרכב נכבה). נשמע מאוד מלחיץ אני חייב להגיד. הרמתי צלצול אל מוסך פיאט בנתניה. החבר'ה שם היו מאוד מקצועיים ואדיבים. מיד הסבירו לי שמה שאני מתאר נשמע כמו תקלת מצבר והנחו אותי לנסות להניע את הרכב עם כבלים (מה שממש לא חשבתי עליו כיוון שנראה שכל מערכות החשמל עובדות). האבחנה אכן היתה מדוייקת - הרכב הניע עם כבלים בלי בעיה. הגעתי אליהם ותוך כמה דקות כבר היה מצבר חדש ברכב.
אז קודם כל אני משתף אתכם, למקרה ומישהו יתקל בתקלה דומה. וחוץ מזה - שמח לתת המלצה חמה על מוסך פיאט בנתניה. |
תודה
אם כבר תקלה, לפחות שתהיה כזו..
משמח לראות שכל הלחץ והחששות הסתכמו במצבר עייף. |
התקלה ומוסך שחר נתניה
מייד כשהתחלתי לקרוא את הודעתך ידעתי שהבעייה הנה מהמצבר (זאת לא חוכמה כי הייתי בעברי חשמלאי רכב).
אפילו את 2 מכוניות הפיאט שלי (פנדה ובראבו שתיהן 2010) קניתי כחדשות בסוכנות מכוניות פיאט של "מוסך שחר" בגלל המקצועיות והחביבות ואם ארכוש שוב מכונית פיאט, אז זה רק אצלם. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:39. |