![]() |
תיקון גירים רובוטים
מתקן גירים רובוטים מאזור חולון 0525504084
רכב לא משלב הילוכים בפיאט רכב לא משמיע זמזום בפתיחת דלת בפיאט רכב קופץ במהלך נסיעה לניוטרל בפיאט רכב לא משלב הילוכים בפיאט פונטו רכב לא משמיע זמזום בפתיחת דלת בפיאט פונטו רכב קופץ במהלך נסיעה לניוטרל בפיאט פונטו רכב לא משלב הילוכים בפיאט גרנדה רכב לא משמיע זמזום בפתיחת דלת בפיאט גרנדה רכב קופץ במהלך נסיעה לניוטרל בפיאט גרנדה רכב לא משלב הילוכים בפיאט פנדה רכב לא משמיע זמזום בפתיחת דלת בפיאט פנדה רכב קופץ במהלך נסיעה לניוטרל בפיאט פנדה רכב לא משלב הילוכים באלפא רומיאו רכב לא משמיע זמזום בפתיחת דלת באלפא רומיאו רכב קופץ במהלך נסיעה לניוטרל באלפא רומיאו ובעיות נוספות היתקשרו לפתרון הבעיות |
ייעוץ נוסף אחרי
שלום קיבלתי הצעה מהמורשה החלפת מצמד ויחידה הידראולית בלי שיוכלו להגיד שזאת באמת הבעיה.
אשמח לקבל חוות דעת נוספת. |
צטט:
נתקע הילוך ? קופץ? |
אהלן,
אצלי לפתע גיר לא נכנס (תקוע על N ולא מכניס הילוך באף מצב), תיבה רובוטית. הרכב רושם GEAR UNAVILIBALE הצצתי מתחת לרכב וראיתי נזילה ... לקחתי היום את הרכב למוסך (בגרירה כמובן) נאמר לי שאין שום מכה אלא ישנה נזילת שמן על הציר המחבר בין היחידה ההידראולית למצמד לטענת המוסך לא ניתן לדעת אם הבעיה היא במצמד אן ביחידה ההידראולית(נשמע לי תמוהה) ההצעת מחיר שקיבלתי בשמיים !! (החלפת מצמד 3500 ש"ח + החלפת יחידה הידראולית באיזור ה 8000 ש"ח!!!) הבעיה היחידה שמפחיד לתת למישהו אחר להתעסק עם כל הנושא הזה (מוסך שאינו מורשה) עפ"י המלצת מנהל המוסך, החלפתי מצמד כרגע, בכדי לבדוק אם זו הבעיה ולחזור בעוד שבוע. נקווה שכן... כי אם לא , אצטרך להחליף גם את היחידה ההידראולית אגב, הרכב שלי שנת 2010 עם 87000 ק"מ ..קצת מוזר שהלך מצמד כל כך מהר מחר אוציא את הרכב מהמוסך ואתפלל לטוב... |
ניתן לשפץ יחידה הידראולית ואתה לא חייב להחליף אותה. מוסך השחר בנתניה עושה זאת .
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |