![]() |
התחדשתי בפיאט פונטו :)
אהלן,
התחדשתי בפיאט פונטו ELX שנת 2001 אשמח לעצות חשובות שיש לכם לגבי טיפול נכון לרכב לא השתמשו עד עכשיו בנוזל קירור של פארפלו אלא בפרסטון ואני רוצה להחליף בעקבות מה שקראתי, תוכלו להגיד לי מה בדיוק כתוב עליו ומה מתאים לדגם שלי ? תודה! |
תישתמש באיזה נוזל קירור שאתה רוצה גם זה עושה את העבודה וגם זה עושה את העבודה
רק לא במים מהברז |
צטט:
|
זה רק החומר שמומלץ ע"י היצרן
פאראפלו לא ימנע מהרכב להיתחמם אם הוא יחשוק בכך וגם לא ימנע מראש המנוע להידפק הבלאי של מערכת הקירור והמנוע יהיה זהה בין אם יש לך פאראפלו או כל נוזל קירור אחר (כן כן גם אם מדובר בחומר הכי זול שיש 15 שח לגלון ) |
אל תגזים, יש חומרים שלא אמורים להיות בכלל על המדף.
אבל בשורה תחתונה פראפלו או כל נוזל קירור טוב אחר יעשו את העבודה. |
פרסטון זה סתם נוזל זול ודפוק, ובעלות המינימאלית של פראפלו ועצם זה שלא יזיק לעשות ניקוי למערכת שבטח מלאה בג'יפה מכל הפרסטון והזבל האחר שבטח היה שמה בכל מני הזדמנויות, אין סיבה לא לעשות את זה.
יפה שאתה דואג לפרטים האלה זה מה שיגרום לאוטו שלך לעבוד לתקופה ארוכה יותר בלי בעיות. מה שאתה צריך זה פשוט פראפלו כחול. זה בא בפחית של ליטר, שאותה אתה מדלל עם 50% מים ו50% הפראפלו (שהדיעות חלוקות אם מים רגילים מסוננים או מים מזוקקים, אבל זה כבר פחות קריטי) לפעמים אפשר למצוא את הפראפלו מדולל מראש שזה חוסך את ההתלבטות במה לדלל. |
צטט:
|
רכישת פאראפלו
רוב המוסכים מורשי היבואן גם מוכרים חלפים ומכיוון שנראה לי שאתה מאשדוד אז נסה כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=68 בהצלחה ובברכה - רפי לין |
צטט:
יש מצב שאני צריך להחליף רדיאטור אני עוד בודק את זה, כרגע מה שיש לי זה המקורי עוד לא נגעו בו אף פעם. אם אני מחליף לאחד לא מקורי אז לא אצטרך את הפאראפלו לא? |
עדיף את הפראפלו, למרות שטוענים פה בזמן האחרון שכל נוזל קירור מאיכות סבירה הוא אותו דבר.
אני באופן אישי מעדיף למלא פארפלו. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:02. |