![]() |
תיקון דליפה במזגן - פונטו ספייס.
ה.פ שקיבלתי הבוקר.
שלום דוד, יש ברשותי פונטו ספייס דינמיק 2004...והשבוע מילאתי גז במזגן בשמשון יהוד ונאמר לי שזיהו דליפה קטנה.(ביקשו ממני לבוא עוד שבוע כי יכול להיות שיש עוד דליפות) הבנתי שיש לך שיטה לתקן דליפות?האם זה נכון?! אם כן...אשמח לשמוע עוד פרטים..כמו איך זה נעשה? מחיר? איפה אתה יושב וכו'... תודה. לדעתי חשוב לשאול בפורום, וגם לעדכן מחיר ששילמת. לא ברור לי למה צריך לחזור למוסך בעוד שבוע. שהרי גם לאחר מילוי הגז, אפשר היה לבדוק ע"י חיבור שעונים אם יש עוד דליפות. לדעתי חזור למוסך ובקש בדיקה יסודית. כן יש ברשותי חומר סתימה למזגן שסותם דליפה במאייד, ומרענן גומיות. דוד. |
לדוד פנית לא טעיתה
דוד הוא אלוף עולם בקפיצה לצד עם מזגני רכב ומכונאות כללית |
דוד שלום
מצטרף לשאלה לגבי סתימת חורים. ידוע לי שיש חור כי כל שנה אני ממלא גז. האם אפשר להגיע אליך לבדיקה ותיקון? |
כן אפשר להגיע אלי לבדיקה ותיקון והחדרת חומר סתימה.
אבל אם רק פעם בשנה חסר לך מעט גז, מבחינה כלכלית לא שווה לך להיכנס לזה. עדיף להוסיף גז פעם בשנה, לשיקולך. דוד. |
דוד שלום.
זה לא שחסר מעט גז, הגז בורח לגמרי. מזגן לא מקרר בכלל. הוספת גז בלבד לא עוזרת. רק וואקום שמן והוספת גז עוזר. בזמנו נאמר לי שיש חור במדחס. מה אתה ממליץ לעשות? |
אם הגז מחזיק שנה שלמה (או לפחות כל הקיץ) הרי שהדליפה קטנה מאוד וכמו שדוד ציין, כלכלית עדיף למלא שוב ושוב.
אם יש חור במדחס (טעון הוכחה. האם שמו לך תוספת זרחן? בדקו עם מכשיר?) - מדחס משופץ לבדו עולה כמה מאות שקלים, לכיוון האלף. לשיקולך. |
שמו זרחן אבל יש לי ספק בבודק לכן לא חזרתי אליו. אני גם שמעתי שמדחס משופץ מצריך שיפוץ אחרי שנה שנתיים. לכן אני מעוניין בבדיקה של דוד ידידנו.
|
מילוי גז וואקום שמן זה כ 300 שח
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |