![]() |
נאבד לי מפתח, בעיה
היי,
נאבד לי אחד המפתחות לפנדה 2005 שלי, השארתי בטעות את המפתח על הגג של המכונית של אבי והוא נסע עם המפתח שכניראה עף לכל הרוחות תרתי משמע. נשארתי רק עם הרזרבי ואני רוצה לשכפל אותו... ראיתי כל מיני מקומות שמציעים שכפולים למפתחות עם צ'יפ שנעים מ-150 ל-250. הבעיה היא שרובם מגמגמים כשאני אומר להם שאני צריך שכפול למפתח פיאט ולא בטוחים שהם יכולים לשכפל. אני מבין שיש משהו מיוחד במפתחות האלו? האם שכפול לא מקצועי עשוי לגרום נזק למערכת באוטו? האם ניתן לשכפל את המפתח הזה במחיר שפוי של עד 300 שקל? מה הפרוצדורה במידה ואני מאבד גם את הרזרבי? זה סיפור ליצור מפתח יש מאין? תודה |
שיכפול מפתח פנדה
האיטלקים יצרו את המפתחות אימובילייזר כעמידים מאוד כנגד גנבי רכב ולכן שיכפולם קשה ומסובך יותר משל מפתחות רכב אחרים וזה לרוב מתבטא גם במחיר גבוה יותר.
פנה אל מנעולני הרכב המקצוענים "פאר המנעולים" שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=146 בהצלחה ובברכה - רפי לין |
שכפול מפתח הוא סוג של תעודת ביטוח מבחינתי, לכן אם תוכל לומר בבקשה מה יהיו העלויות במידה ואני אאבד גם את הרזרבי.
כך אבין אם כדאי לי להשקיע בשכפול מפתח... |
שיכפול מפתח
שכפל מהר מפתח נוסף, כי אם תאבד את המפתח היחידי שברשותך, אז שיחזור מפתח עם קוד האימובילייזר שבו יהיה יקר בהרבה יותר.
מחירים איני יודע ובדוק אצל מי שכתבתי לך ואם תגיד שאני הפניתיך, יתכן שתקבל גם איזו הנחה כלשהיא. מפתח נוסף חשוב גם במקרה של תקלת הנעה בגלל האימובילייזר המקורי, במפתח אחד ואז לנסות ולהניע עם המפתח השני וכך לדעת אם התקלה נובעת ממפתח פגום או ממשהוא אחר. בברכה - רפי לין |
סוף טוב,
תליית מודעות בשכונה הובילה מישהי שמצאה את המפתח הישר אליי... מזל גדול :) אמנם עושה רושם שדרסו אותו כמה פעמים, אבל המפתח וגם השלט עובדים כמו חדשים... :-) |
צטט:
אני מציעה לך ללכת למנעולן טוב כמו http://www.womigun.co.il/ ולהחליף את המנעולים של הרכב. ליתר ביטחון |
צטט:
(בשונה ממפתח לבית ששם את צודקת...) |
הרכב שווה אולי 12,000 שקל.
אם היא הייתה רוצה לגנוב את הרכב, היא לא הייתה יוצרת איתי קשר מהטלפון האישי שלה וקוראת לי לבית שבה היא גרה כדי שאקח את המפתח. קצת היגיון. מעבר לכך, שרק מלהביט לשניה אחת בעיניים שלה אין לי שום ספק שמדובר באישה ישרה כמו סרגל. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:51. |