![]() |
בית מצערת - פונטו איבו 2010 האם אפשר להביא מחו'ל
שלום לכולם,
נאמר לי במוסך שאני צריך להחליף בית מצערת בפיאט פונטו איבו 2010 הדגם הידני 6 הילוכים 105 כ"ס רוצים במוסך מחיר מופקע של מעל 5000 ש"ח. אני טס לאיטליה בעוד שבועיים. האם יש אפשרות להביא את החלק בעצמי? מישהו יודע כמה שוקל בית מצערת? ואם יש מקום באיטליה שאפשר ללכת אליו ולקנות? תודה על העזרה |
סיכוי קלוש שאתה צריך להחליף בית מצערת. תחליף מוסך קודם!
|
תודה על התגובה אבל מה שכתבתי זה לאחר
התייעצות עם שני מוסכים שונים שלא יודעים על ההיסטוריה אחד של השני.
ושניהם אמרו לי להחליף בית מצערת. יש מישהו שאולי יכול לתת לי פרטים על מקום באיטליה? תודה |
מה היתה הבעיה שבגינה פנית למוסך
מכיוון שגם לי יש את אותו הרכב ומאותו שנתון אני תוהה מה היתה התקלה שהרגשת שבגללה נאמר לך להחליף בית מצערת .
|
סוף סוף אני מוצא מישהו עם רכב כמו שלי
התופעה היא:
כשאני נוסע עם הרכב בבוקר, רק בבוקר אבל, כשאני מעביר הילוכים, למשל בין ראשון לשני, כאשר אני עוזב את הרגל מהגז ולוחץ בחזרה על הדוושה, הדוושה לא מגיבה, כאילו אני לא לוחץ עליה. עוזב את הרגל לגמרי מהדוושה ולוחץ מחדש, והכל בסדר. זה קורה לי לפעמים ,לא תמיד. דבר שני, כשאני מתחיל נסיעה, ההילוך הראשון מגיע ל2 טור, ואז ממשיך . כאילו הוא נתקע לשנייה ואז מגיב לי. זה גם דברים שקורים לפעמים כן ולפעמים לא. התייעצתי עם שני מוסכים שונים שאמרו לי שזה מצערת, גם לאחר שהם בדקו מול פיאט באיטליה. ועוד משהו, הרכב רועד לי בבוקר בקטנה עד שהוא מתחמם, למשך 2 דקות בערך הוא רועד. נתקלת באחת מהתופעות? |
לא ,לא שמתי לב לתופעות כאלה
אבל למען האמת גם אם זה יתחיל לקרות - זה נראה לי נורמלי שרכב קצת מזייף בשתי הדקות הראשונות עד שהוא מתחמם קצת .לא הייתי רץ להחליף כלום בשלב זה .
אבל זה רק אני . |
תקלת בית המצערת
התקלה אכן הייתה בגלל בית המצערת והפתרון שנמצא כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=5725
בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:50. |