![]() |
סטארטר
היי,
אני כבר כמה זמן מנסה למצוא איזה דגם סטארטר אני צריך לפונטו שלי. אני מאוד ישמח אם מישהו יודע איזה דגם בדיוק (לחלק מקורי) של סטארטר מתאים לפונטו ספייס ידנית שנת 2002. אני פשוט עובד בחברה שמיבא חלקים מקוריים, וקצת מתקשים פה למצוא את הדגם הספציפי תודה |
63101015 מה עם איזה הטבה לחברי הפורום בהזמנת חלקים? (:
|
ידעתי שזה יהיה טעות לפרסם כזה דבר!
אבל אולי מישהו פה יודע, הבעיה שלי עם הסטארטר היא שהוא לפעמים עובד ולפעמים לא! החלפתי לחדש (לא מקורי) לפני חודש, הוא עבד מצויין למשך שבוע ואחרי זה התחיל לעשות בעיות. העיניין הוא!!! שבדרך כלל אני לא צריך להרביץ לסטארטר כדי שהוא יעבוד! מספיק שאני נוגע בו עם מוט ברזל ותוך כדי מתניע, הוא עובד! אבל לפעמים גם זה לא מספיק! יש לכם תאוריה ללמה זה יכול להיות?? בעיה במגעים? מתח חשמלי? אני כבר לא יודע! |
למה טעות? לא תרצה לעזור לחברי הפורם ולעסק שלך? אם יהיו מחירים אטרקטיבים חלק גדול מחברי הפורם יקנה ממך.
|
זה לא סתם מספרים מה שרשמתי... זה המקט של הסטרטר...
לגבי הטעות שלך.. לא בכוח, בתור התחלה לבדוק שהסטרטר מקבל 12V כהלכה משם כבר להחליט סטרטר או הזנה. |
בד"כ אם מכים על הסטרטר, והוא מתחיל לעבוד, הבעיה באוטומט.
דוד. |
לגבי החברה, זה חברה גדולה שעובדת בעיקר מול רשתות ומוסכים, פחות שוק פרטי. אז גם אם הייתי רוצה לעזור לא באמת הייתי יכול.
ולענייננו, כבר הייתי במוסך אחד, בדקו הזנה ואמרו שהכל תקין (למרות שאני לוקח את זה בערבון מוגבל), החליפו את החיבורי חשמל של הסטארטר. זה עבד למשך כמה ימים אבל זה כל הזמן חוזר. פשוט מאוד מוזר לי כל הסיפור הזה, שלפעמים עובד לפעמים מספיק רק לגעת בו עם משהו מברזל, ולפעמים שום דבר לא עוזר ונשאר רק לדחוף! בכל מקרה, מחר אני במוסך פיאטון ששמעתי שהוא הממוחה הגדול בעניין. נראה מה הוא יגיד! תודה לכל העונים!!! |
סטארטטר דפוק בפונטו זה לא צרה
סטרטר דפוק במיצובישי מאגנום זו צרה ואחת הרעות זוכר דוד ?? אני עדין נושא צלקות נפשיות מהעבודה הקשה :) |
לגבי הסטרטר שיבקשתה עזרה הרי פתרנו את הבעיה למה אתה לא מפרסם זאת שלמה מוסך פיאטון
לגבי הרכב עם הבעיה בסטרטר {מתנע } לאחר שחלפת סטרטר וביקשת מיאתנו להחליף לך
סטרטר נוסף שאת היבאתה לאחר בדיקה קצרה בעיתך נפתרה ללא החלפת המתנע מדוע אתה לא מפרסם זאת הרי בקשתה זערה בפורום נא פרסם זאת שלמה מוםך פיאטון בנוסף שלח מיסר תודה לרפי ששלח אותך אלינו שלמה מומסך פיאטון בגתודה מראש |
אולי תשים מה שנקרא מגבר התנעה זה מחובר למצבר .לך לחשמלאי הוא מלחים לך לחוטים
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:50. |