![]() |
בעיה רצינית עם ה HGT 02
שלום רב!
אספר בקצרה על התקלה , בדרך חזרה מטבריה עצרתי בצד כדי להחליף עם חבר שהוא ינהג . הוא נסע חצי מטר ונדלקה נורה של קוד עם מפתח , המד חום קרס לגמריי ונדלקה הנורה של החום . חשוב לציין שכל הדרך עכבתי אחרי החום מנוע והכל היה תקין . מאז הרכב לא מניע , יש סטרטר אבל לא מניע . בדקתי את כל הפיוזים , חיבורים מאחורי הסוויץ' , חיבורים של המצבר לנתק ולחבר אותו , לנתק את הביפר וכלום לא עוזר . כבר מיואש . אשמח לשמוע חוות דעת . http://i57.tinypic.com/se3g9i.jpg |
אני מניח שניסית, אבל אם לא:
צא מהרכב, סגור אותו בעזרת השלט. המתן מספר שניות ופתח אותו - הקלד את הקוד ונסה להניע. לעיתים דריכה ושחרור של האזעקה הם הפיתרון. מקווה בשבילך שזה לא משהו רציני יותר. |
ניסיתי ואין קודנית אני מניח שזה מחשב , יש למישהו שרטוט חשמלי במקרה ?
|
אני אתן לך כיוון מניסיוני אישי ,
לי יש אומנם פונטו 03 SX אבל גם אצלי יש את הנורה הזאתי ! כשאני התקנתי שלטי נוחות לרכב , לקחתי המפתח המקורי את הציפ' ושמתי במפתח החדש , בניסיונות הראשונים , הרכב לא נתן סטאטר ולא כלום ופתאום בפעם הראשונה שיש לי את הרכב נדלקה לי הנורה הזאת ! התחלתי לחקור והבנתי שמיקום או "ליכלוך" פשוט מנעו מהציפ לשדר למחשב , שיקחתי בתוך השלט שניתי מיקום והכל חזר לקדמותו ! מה שאני בא לומר , יש מצב שנפל לך המפתח , ניזוק ? אני לא יודע אם לומר , אבל אגיד את המובן מאליו , יש לך מפתח משני ? |
שכחתי לכתוב שחשבתי על זה גם וגם המפתח השני לא עזר.
|
עושה רושם שמשהו בקידוד המפתח מול מחשב הרכב השתבש .
הייתי בודק מול מנעולן רכב |
היית את הבעיה למישהו בפורום. לא זוכר את הפתרון. משהו במגעים של המחשב.
|
יש לנתק תחילה את הקונקטור למחשב הרכב ולנקות מגעים. ולבדוק אם יש ניצוץ ומגיע דלק.
דוד. |
היום מחברים אותו לסורק נראה מה קורה שם .
אתמול ניקיתי את הקונקטור |
מה נהיה ?. מחכים לעדכון.
דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:35. |