![]() |
מפגש
הנה דוגמא איך צריך להראות מפגש
http://www.psi.co.il/modules.php?nam...wtopic&t=25202 תדפדפו בעמודים לראות תמונות וגם להזיל ריר אנשים הגיעו גם מהדרום גם מהצפון גם מהמרכז. זהו מפגש חודשי רגיל, ולא איזהשהו אירוע מיוחד. ואתם חבורה של ליצנים וזייני מוח,שמתבכיינים על מיקום המפגשים, לכל מפגש מגיעים 7,8 מכוניות. (אני פשוט לא לוקח בחשבון את האונוים למינהם) למה אין מפגש בצפון ולמה אין בדרום ולמה ולמה ולמה....... ככה דוגמא הכי פשוטה אתמול בקארטינג- 6 מכוניות ו 7 אנשים , בזכותי ובזכות אדי נוספו עוד 2 AR ואונו טורבו , ובנוסף 4 אנשים. לא באנו להשטתף, לפחות להראות נוכחות. אפילו מועדון מאזדה הפגין נוכחות יותר גדולה. תתביישו לכם, רוצים מפגשים- תגיעו למקום שבו הוא נקבע. ותפסיקו לפתוח שרשורים על מיקומי המפגשים. מודרטור- לטיפולך ואם לא, אז אל תגיעו ואל תעשו טובות. |
אתה עוד מתלונן למה לא מגיעים עוד חברים מהמועדון...
כפי שאתה מדבר אני לא יתפלא למה ככה נראים המפגשים.. אתה נוהג לזלזל ב"אונואים למיניהם" זה שיצרת את האונו טורבו ההיא לטעמך זה לא אומר ששאר האונואים הם גרוטאות, זו לא פעם ראשונה!!! פשוט גועל נפש... אני אישית החלטתי סופית! שאני לא מתכוון להגיע לשום מפגש שיהיה במרכז, בצפון או בדרום רק בגלל הזילזול הדוחה הזה. אני חושב שלא רק אני חושב ככה... מאוכזב מאוד מיכם. |
אני חושב שזה היה מפגש מיוחד של החבר'ה מ-PSI לא הרגיל. גם הם הופתעו ממנו...
לגבי האונואים - תבואו כמה שיותר. אפילו שזה האוטו הכי בנאלי שיש זו עדיין פיאט. לא מיוחדת, לא ספורטיבית אבל יש בה קצת אופי (ויופי - נוחות נהיגה זה סיפור אחר). אבל באמת חלאס עם הקיטורים שצריך לנסוע מהצפון (חיפה זה לא צפון!) למרכז או מאשדוד. הגזמתם. אפשר לחשוב שמדובר ברכבי מוזיאון עם מנוע מושבת. יאללה להיות אופטימיים :) |
אביעד.. בנוגע לליהיות אופטימיים אני לא חושב שאני יהיה אופטימי בזמן הקרוב.....
אני לא יודע אם יעבור לי כל הזילזול הזה שבה פה מה"חברים" אני לא חושב שזה צריך להיות ככה בין החברים פה במועדון, איך אמרת? "לגבי האונואים - תבואו כמה שיותר. אפילו שזה האוטו הכי בנאלי שיש זו עדיין פיאט. לא מיוחדת, לא ספורטיבית אבל יש בה קצת אופי (ויופי - נוחות נהיגה זה סיפור אחר). " לא יודע אם זה אכפת למועדון בכלל שהאונואים למינייהם לא יגיעו... אני לפחות משוכנע מעצמי שאני לא אגיע יותר, פשוט ביאסתם... |
אדי, אני מבקש שתמתן את עצמך בתגובות בבקשה, זה לא מוביל לשום מקום.
מסתמנת תופעה של זילזול במכוניות הישנות וזה לא מקובל עליי. בעלי האונו: הנכם מוזמנים להגיע לכל מפגש שיהיה, אלא אם הוא לא סגור למכוניות מיוחדות בלבד. גיא. |
ניסיתי להמנע מלהגיב אבל לא יכולתי.
ממה אתם מתרגשים ? ממפגש של 100-200-1000 מכוניות שסתם עומדות בחניה ולא עושות כלום ? כמות רצינית של מכוניות דווקא מגבילה את הארוע. תסתכלו על החצי המלא של הכוס. אתם מצומצמים אבל הפעילויות שלכם הרבה יותר מעניינות. שמוליק |
stio:
אין פה שום תופעה. אני כן מזלזל בכל אוטו עם כל מיני מדבקות קישוטים וקשקושים וכל מיני UFO's LEDS אבל במיוחד כשזה על רכב כזה בנאלי כמו אונו 5 דלתות. זה פשוט מעבר לגבול הסיבולת. אין לי שום בעיה עם מכוניות, ישנות כאשר הן נראות טוב. זה שזה לא מקובל עליך - זה ממש לא עיניין שלי. "בעלי האונו: הנכם מוזמנים להגיע לכל מפגש שיהיה" - אמר הבחור שסופר קילומטרים לפני החלטה להגיעה למפגש. תן לי לנחש - ללטרון אתה כמובן לא תגיע, כי זה ממש, אבל ממש הרבה קילומטרים. מכיוון שהרכב שלך צורך המון דלק אז אתה לא יכול להרשות לעצמך חוויה שכזאת. אבל לתת עצות בפורום לא עולה כסף נכון? כמה וכמה פעמים הציעו לכם (לצפוניים) פתרונות יצירתיים, כמו רכבת, רכב אחד ועוד...... אבל הבעיה שאין לכם מספיק רצון ורצינות כך שתפסיק לז***ן את השכל. תמשיך ללמוד בע"פ מרחקים בין ערים שונות , כי בונים עכשיו כמה כבישים חדשים, בטוח יצתרכו את עזרתך למהדורה חדשה של אטלס ישראל. |
קודם כל, הרכב שלי לא מלא במדבקות וקישוטים מטופשים כלשהם. כמו שאתה יכול לראות בתמונה המצורפת- הוא במצב יצרן. גם אני נגד "שיפורים" למכוניות ישנות ומעדיף אותם כשהם מקוריות ונראות טוב, לפחות בעיניין אחד אנו מסכימים.
זה שאני סופר קילומטרים זה לא אומר כלום, אני רק נותן אומדן מרחק משוער, מה גם שזה נותן השערה על זמן הנסיעה. ניחשת נכון, אני לא יגיע ללטרון, אך זה לא קשור לאף אחד מהסיבות שציינת כאן. צריכת הדלק של הרכב שלי הרבה יותר נמוכה מהרכב שלך. אני יכול לנסוע עם הרכב שלי לבאר שבע וחזרה ולא רק שהרכב לא ייתקע אלא אני ייסע גם על אותו מיכל דלק. ועם כל הכבוד, אני הייתי ביותר אירועים ממך: 1. מפגש מועדון, חניית איקיאה, נתניה פולג: יולי 2005 2. מפגש מועדון, יקום, נובמבר 2005. 3. מפגש מועדון, יקום, פברואר 2006. 4. מפגש מועדון, חיפה, יוני 2006. 5. טיול מועדון, טבריה, נובמבר 2006. http://img524.imageshack.us/img524/561/98939688kr8.jpg |
גיא אני איתך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]!!!
לגבי הספירת קילומטרים אני לא חושב שזה עיניינך אדי!!! זה עיניינו של בעל הרכב, ואם לא בראש :twisted: :evil: :evil: שלו לבוא עקב טענה זו אז זו בעיה שלו ולא שלך!!! אני בעל אונו כמו שאתה בטח מבין, דבר אחד אני יכול להבטיח לך שהאוטו שלי מבחינת קילומטרז' הוא הרבהההההההההההההההההההההה יותר נמוך מהקילומטרז' באוטו שלך!!! לא שיחקתי ולא נעליים, האוטו הוא יד ראשונה, שלמעשה אני היא היד השניה... לגבי ההגעה למפגשים, להגיע אני באמתתתתתתתת לא יגיע עם "חברים" חוץ ממספר מועט ביותר כאלה שיש במועדון הזה!!!! פשוט ח*א של גאוותנות יש פה!!! ח-*-א!!!!!!! מנהלים לשיפוטכם! אני מוכן לקחת את הרגליים ולהתחפף מפה... (זה עבר את כל הטעם הטוב!!!) אלי |
צטט:
אף חבר לא עוזב ואנחנו דווקא נראה נוכחות במפגשים וטיולים. לאט לאט בעלי המכוניות המשופרות והספורטיביות, יתרגלו גם לרכבי פיאט העממיות, כמו האונו. אין מה לעשות, פיאט זו פיאט, גם אם זו פיאט ישנה. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:17. |