![]() |
איוורור עובד רק על עוצמה 4
שלום חברים
יש לי תקלה מעניינת מאוד בפונטו גרנדה 2008 שלי. האיוורור לא עובד כלל על מצבים 1,2,3. עובד רק על מצב 4. מיזוג/איוורור עובדים תקין במצב 4, פיוז F18 תקין. מישהו ניתקל פעם בתופעה כזאת? תודה מראש, מיכאל. |
למצבים 1,2,3 יש נגד שמאפשר הורדת מהירות
מצב 4 הוא חיבור ישיר יש לך בעיה בצמה של המאורר שמחוברת לנגד - כנראה היא התחממה ולא עושה מגע הנגד נמצא מעל רגלי הנוסע (מאחורי תא הכפפות) קרתה לי התופעה הזאת וחיזקתי את רגלי החיבור של הצמה לנגד. אם המצב יותר חמור צריך להחליף צמה או נגד. |
תודה על התגובה המהירה.
זה משהו שאני יכול לבדוק בעצמי? המקום נגיש? |
אפשר לבדוק
קח פנס ותנסה להסתכל מעבר לשטיח ברגלי הנוסע יש צמה שמתחברת לנגד שבדופן כמה שזכור לי יש שם 4 או 5 חוטים די עבים תנסה להבחין אם הם נמסו |
צטט:
באמת יש שם פלאג שחור עם 4 חוטים. החוט השמאלי חשוף בסמוך לפלאג ושאר החוטים נראים בסדר. לא הצלחתי להוציא את הפלאג, אולי יש שם איזה טריק אבל ניסיתי ללחוץ על הקליפסים ולמשוך בכוח ולא הצלחתי. שיחקי עם החוטים קצת והאיוורור חזר לעבוד אבל אני לא יודע לכמה זמן. |
יש שן קפיצית שמחזיקה שהמחבר לא יצא
תוך כדי שאתה לוחץ על השן תמשוך את המחבר לא כדאי להפעיל את המאוורר על 1-3 עד שתתקן את המחבר כי רק תגרום לעוד נזק (זה לא מתקן את עצמו) שהוצאתי את המחבר הצמדתי את המגעים שלו עם שפיץ פלייר (לא היתה גישה אז הורדתי כיסוי פלסטיק של המחבר ואז לחצתי את המגעים, החזרתי את הכיסוי וכמו שראית זה כבר עובד שנה ולא מתחמם) בהצלחה |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:04. |