![]() |
נורת תקלה
שלום יש לי גרנדה פונטו ידני 2009
ליפעמם נדלקות לי שני מנורות תקלה מערכת ESP ונורת סייען לתחילת נסיעה שניהם ביחד מה עושים ?? תודה :) |
מתי זה נדלק? איך ומתי זה נכבה? מה אתה עושה לפני שזה נדלק? מה אתה עושה לפני שזה נכבה?
תן קצת יותר פרטים. |
שלום רב
המנורות נדלקות אחרי הנעת מנוע עד שאני דומם מנוע ומניע שוב ולא נדלקות שוב זה קורה לפעמים |
מוזר.
אני הייתי מניע ונוסע עם הנורות כשהם דלוקות למוסך מורשה פיאט, ומתחבר למחשב אבחון. בדיקה כזאת אמורה לעלות 100-150 ש"ח, כאשר במידה ומתקנים את התקלה במוסך, לא אמורים לשלם על הבדיקה במחשב. בהצלחה. |
איבחון התקלה
ויש לך מוסך מורשה היבואן מצוין ומקצועי קרוב אליך: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 ובקש שם את חיים.
בהצלחה ובברכה - רפי לין |
2 צירוף קובץ(ים)
שלום הנורות שנידלקות לי לפעמים אחרי הנעה ונשארות דולקות
|
בעיה דומה גם אצלי
יש לי פונטו איבו 2010, ונדלקות אותן שתי הנורות ולרוב גם נורה של ההגה (אבל לא תמיד).
בבדיקה במוסך עשו כיול במחשב, והנורות לא נעלמות, והציעו להחליף מוט הגה (יקר מאוד). ההגה מרגיש מצויין, וגם המוד של city עובד כמו שצריך, כך שנראה לי שזו בעיה של חשמל ולא של מערכת ההיגוי. יש למישהו רעיון איך לטפל בזה? או נתקל בבעיה דומה? מה אפשר לבדוק? חשמלאי שמבין בעניין? החלפתי את המצבר (הבעיה הייתה עוד קודם) כך שקשה לי להאמין שיש בעיית מתח, צריך לציין שלא שמתי את המצבר המתאים בשביל הstart-stop כי הוא מאוד יקר ואני לא משתמש במערכת הזאת בכל מקרה ואמרו במוסך המורשה שזו לא צריכה להיות בעיה. למישהו יש דעה\נסיון אחר? |
טאסות
יהודה, ראיתי שאתה מוכר טאסות לגרנדה פונטו.. זה עם הלוגו הכחול? אם כן בכמה אתה מוכר?
|
1 צירוף קובץ(ים)
היי,
עד שבוע שעבר היית לי אותה בעיה רק בפיאט פנדה. כל פעם שהייתי מתחיל לנסוע לאחר כמה דקות הנורות היו נדלקות יחד עם כפתור של ASF כמו בתמונות. הלכתי למוסך מורשה, חיברו את הפנדה שלי למחשב ומצאו שיש להחליף מתג בלם. מאז הכל בסדר למרות שכל הסיפור עלה לי 565ש"ח (בדיקה 250+חלק 232)+מע"מ |
אילו נורות דלקו אצלך בפנדה?
האם גם הנורה של ההגה דלקה? או שרק הנורות של hill hold ו - esp (מה שמופיע בהודעה המקורית). בכל מקרה תודה, אנסה לשאול על החלק הזה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:38. |