![]() |
מגב אחד לא עובד פונטו 2002
1 צירוף קובץ(ים)
שלום לכולם
לפני מספר ימים המגב שבצד שמאל (בצד של הנוסע ולא של הנהג) הפסיק לעבוד פתחתי מכסה מנוע ראיתי שזרוע המגב התנתקה מהמוט שבא מהמנוע והחזרתי אותה צירפתי תמונה שמצאתי בשרשור אחר, החיבור שהתנתק הוא מתחת לחץ האדום/לבן הגדול זה עבד ל 10 דקות ושוב התנתק, מיותר לציין שסכנת חיים לנסוע בגשם כבד בלי מגבים בחיפוש בפורום מצאתי מין קליפס שאפשר לקנות באיביי http://www.ebay.com/itm/ONE-WIPER-WO...item4ac971a659 רציתי לדעת אם אפשר למצוא כזה בארץ (אזור המרכז) כי בעייתי בשבילי לרכוש באיביי או לחילופין אם יש למישהו פתרון יצירתי אחר? תודה |
בעייה ידועה בפונטואים. קרה גם לי בשני המגבים ... ניסיתי לתקן את זה עם מסקנטייפ אבל לא החזיק מעמד , כעת שמתי אזיקונים וזה כבר מחזיק כשנה. לגבי הקליפס שמצאת , ממה שהבנתי הוא יכול להתאים אבל אין לי מושג איפה קונים כזה בארץ. אם אתה רוצה לפתור את זה במינימום עלות אזי שים אזיקונים כמו שצריך.
|
אני בטוח שיש דרכים לתקן את זה אבל צריכים לראות את החלק האחורי של המנגנון אם תירצה להחליף את המנגנון פנה לDavidmzr יש לו פונטו ספייס לחלקים
|
אני לא חושב שיש מקום להחלפת כל המנגנון, חבל על הכסף
כמו ש loki2d הציע אני אנסה את רעיון האזיקונים תודה |
הייתה לי בעיה דומה , אזיקון פתר את זה ;)
|
עדכון
אז צריך משהו שיחזיק את החיבור ועדיין יהיה גמיש לתנועה של המגב אזיקון לא ממש גמיש ולא כל כך עזר לי אבל גומיה פשוטה מהשיער של החברה פתרה את הבעיה כמה ליפופים וקשירה ועובד מצוין אפשר לנעול תודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:01. |