![]() |
בעייה להעביר להילוך חמישי, רעשי בלמים , והבהוב נורה לא מוכר
קודם כל נעים מאוד להצטרף לאתר . יש לי מספר בעיות והייתי מעוניין מאוד בעצתכם.
קודם כל ברשותי פיאט פונטו 2002 גיר רגיל . הקלאץ דיי קשה אבל לאחרונה הרכב לא מאפשר לי להעביר להילוך חמישי מ 80 עד ל 120 בדקתי במהירויות האלה כדי להיות בטוח חשבתי שאולי הרכב צריך יותר תנופה אבל זה לא עבד והרכב לא מעביר לחמישי . כאשר אני מתחיל בנסיעה ורק לוחץ על הבלם יש רעש קל אין בעיה בבלמים הם בולמים אחלה אבל לפעמים אחרי שאני מוריד אמברקס יש התדרדרות ממש קטנה. יש סמל בלוח המחוונים שנדלק לפעמים ולצערי אין לי את המדריך. האייקון של הסמל דיי דומה למצלמה והוא מהבהב לפעמים בעת נסיעה (זה לא המצבר). אשמח מאוד לעזרתכם תודה.. |
באיזה צבע הנורה ?
באיזה צד של הלוח שעונים היא - ימין, מרכז או שמאל ? (אני מהמר על נורה אדומה בצד ימין של לוח השעונים) |
צטט:
יש לך רעיון? |
|
צטט:
זאת בצבע האדום |
נורת תקלה במערכת ההזרקה.
לפי ספר הרכב אם הנורה מהבהבת מדי פעם בנסיעה לזמן קצר זה תקין. רק אם הנורה דולקת קבוע או נדלקת לזמן ארוך יותר זו בעיה. האם בזמן שהנורה מהבהבת אתה מרגיש שינוי ברכב ? |
צטט:
אני לא מרגיש שינוי ברכב . אולי העובדה שנסעתי על הילוך רביעי יכולה לגרום לבעיה הזאת . פשוט הרכב לא משלב לחמישי האם יש לדעתך קשר בין הדברים? והאם תוכל להמליץ לי על פתרונות בנוגע לשילוב להילוך חמישי. ולחריקה של הבלמים? בתודה רבה. :) |
Re: בעייה להעביר להילוך חמישי, רעשי בלמים , והבהוב נורה לא מ
צטט:
אף אחד דרך המחשב לא יכול להגיד לך אם יש או אין בעיה בברקסים. לכן אתה חייב להגיע למוסך. לגבי ההילוכים - אין לי שום טיפת מושג. אני מעריך שזה קשור לקלאץ' הקשה. |
Re: בעייה להעביר להילוך חמישי, רעשי בלמים , והבהוב נורה לא מ
צטט:
יש לך מושג במקרה איפה אפשר לקבל אומדן כספי לתיקון קלאץ לפונטו 2002 או תיקון בלמים? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:46. |