![]() |
פונטו HGT -תוצאת בדיקה (המעבדה לרכב)
|
קיבל פצצה מקדימה וככל הנראה רכב מוזנח מאוד.
"מצב כללי ברכב ירוד" - פעם ראשונה שאני רואה את הסעיף הזה בבדיקה. בכללי נראה שהרכב עבר תאונה מלפנים, נפגעה הקורה וכנראה לא תוקנה כראוי. ראה ערך חופשים במערכת ההיגוי ומרחקי הצירים/סרנים. מה גם שהרכב נפגע בקורות (תיקון עמודים). צמיגים להחליף את כולם כבר אלפייה, חריקות בשילוב הילוכים. בקיצור נשמע שהרכב גמור. |
תוצאות הבדיקה
טוב שלקחת המכונית לבדיקה במכון כי אכן מצבה ירוד ורע והיא עברה גם תאונה לא קטנה וגם הרבה פגיעות פח סביב המכונית.
המנוע נראה במצב טוב מאוד. אל תרכוש מכונית זאת וחפש בסבלנות מכונית אחרת. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
צהובה במקרה?,
אני מקווה שהמוכר לפחות עשה חצי חצי על הבדיקה, מצב באמת ירוד, המשך לחפש בסבלנות לא קל למצוא כלה איטלקייה. |
צטט:
ותודה לכולם על המידע, אמשיך לחפש :) (במיוחד לרפי שהפנה אותי למכון :) ) |
קודם כל רובן צהובות אז זה הימור קל :razz:
למישהו שאני מכיר הייתה אחת שקיבלה בומבה בחזית לפני חודשים בודדים חיברתי 1+1 אולי הרכב עבר לסוחר או מישהו שהחליט לתקן,או שסתם צירוף מקרים. |
איזה מיד 2 הלכת לראות?
|
לקחת למכון ?? רכב בגרוש וחצי ??
לפעמים אני משתגע משטויות שאנשים עושים ...
מי לוקח רכב כזה לבדיקה בכלל ? מחיר הבדיקה כמעט במחיר של האוטו :D סתם שתדעו ,מכוני הבדיקה ישחירו מעל ומעבר רכבים כאלה כדי לכסות לעצמם את התחת ..אז אל תצאו פראיירים ונאיבים בעתיד . לוקחים חבר שמבין{ ולכל אחד יש כזה }ויאללה ..טוב טוב לא טוב לא טוב .. |
בדיקת רכב
דווקא בגלל תאונות ופגיעות שילדה מומלץ כן לקחת מכונית לבדיקה במכון.
אדם רגיל ואפילו אם הוא מכונאי רכב, יהיה לו קשה להבחין בתיקוני תאונות שבוצעו ברכב ולאמוד את גודלן וחומרתן. כל אחד יחליט איך וע"י מי לבדוק רכב מועמד לרכישה. בברכה - רפי לין |
צטט:
תיקוני שלדה אפשרי לזהות אך לפעמים הם מוסתרים ולא כל אחד ש"מבין" יכול לראות אותם , במיוחד לפונטו HGT עדיף לעשות בדיקה לפני קניה כי הן יותר מועדות לפורענות. גם לספייס הרגילה עשיתי בדיקה לא רק כדי לא ליפול בפח של רכב עקום אלא גם ללמוד על הרכב ועל התקלות שלו,לך תידע מה עבר על רכב שהוא כבר מעל עשור על הכביש. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:01. |