![]() |
הודעה פרטית שקיבלתי הבוקר
היי יאיר
יש לי פונטו sx 01 8v צריכת דלק של 14 ליטר לקמ נסיעה עירונית ובין עירונית ללא מזגן בשום מצב מכיוון שלא ידוע לי מתי החליפו חיישן למבדה ( חמצן) רציתי לבדוק אפשרות להחליפו אני אוכל להתחבר עם לפטופ לרכב ולהוציא נתונים על התוכנה החינמית שכחתי מה שמה בכל אופן מצאתי באיביי חיישן משומש בעלות של 75₪ בלבד שווה לדעתך להזמין ולהחליף? או שזה סתם בזבוז? אשמח לשמוע את דעתך עמוס עמוס בוקר טוב אני מעדיף שהודעות בנושאים טכנים יכתבו בפורום ככה גם חברי פורום אחרים בעלי ידע עוד יותר גדול ממני יוכלו לעזור לך בעני צריכת דלק של 1/14 נשמע סביר מאוד בשביל הרכב ואם אין תקלה שבמערכת ניהול המנוע או בעיה של זיהום אוויר בטסט אז פשוט לא לגעת if it's not broken don't fix it אם כן היה מדובר במצב לא תקין (המצב שלך תקין ) אז היתי ממליץ לך לעשות סריקה למרות שלפעמים בסריקה לא מוצאים את התקלות ובדיקה ידנית של חישנים בעזרת רב מודד יותר יעילה במקרים מסוימים לגבי תוכנות שניתן להיתחבר איתם למחשב הרכב אני לא מכיר יש חברי פורום שמישתמשים פתח שירשור בנושא ואני בטוח שחברי הפורום יוכלו לעזור לך בנוגע לחישן שמצאת באינטרנט מדובר בחישן משומש שאין דרך לבדוק את תקינותו ואם מדובר במצב בו יש בעיה בחישן הלמדה אז עדיך לקנות חדש לא חייב מקורי כיוון שהמחיר למקורי הוא בעננים לרוב ותחליפי עושה את אותה עבודה מנסיון בקיצור אם הכל תקין ברכב אז אין צורך להיכנס להוצאות מיותרות :) |
תודה על התשובה המפורטת :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:36. |