![]() |
בראבן 2009 ACTIVE
שלום לכולם.
בדקתי השבוע בראבו 2009 ברמת אקטיב, שמסתבר שזו מעיין רמת ביניים- יש ג'אנטים מגנזיום, יש טורבו, אבל חברים דברים כמו: אין שליטה של ההילוכים מההגה אין בקרת אקלים וקירור למשענת יד אין חלונות אחורים כהים רק 2 כריות אוויר ידיות בצבע הרכב ולא כרום יש שליטה מההגה על הרדיו, אבל אין B&M הרכב שמור מאד, 83K ק"מ, יד שניה מהשכרה. מה אתם אומרים? לקחת? באיזה מחיר? |
פיאט בראבו
יש לי פיאט בראבו 2010 "סאנסיישן" שזאת רמת הגימור הגבוהה ואלו הערותי בהשוואה למה שכתבת לגבי המכונית שראית:
יש ג'אנטים מגנזיום, יש טורבו, אבל חסרים דברים כמו: אין שליטה של ההילוכים מההגה - גם אצלי אין. אין בקרת אקלים וקירור למשענת יד - יש אצלי (ועם פתח מיזוג לספסל האחורי שזה טוב). אין חלונות אחורים כהים - יש אצלי וניתן לבצע הכהיית 2 האחוריים הצדדים בהדבקת פילמים. רק 2 כריות אוויר - אצלי יש 6 כריות אויר וזה משמעותי. ידיות בצבע הרכב ולא כרום - כך גם במכוניתי. יש שליטה מההגה על הרדיו, אבל אין B&M - מעולם לא השתמשתי ב B&M שאצלי (אבל זה אני). החסרון הגדול הוא שיש רק 2 כריות אויר. בברכה - רפי לין |
לא נראה לי שיש 2 כריות אוויר אולי אתה לא שמת לב לכריות במושבים וזה 4 כריות.
אני מציע שתבדוק אם יש HILL HOLDER . סה"כ מבחינת רכב מדובר ברכב מצויין האבזור החסר לא כזה נורא , לדעתי אם אתה לוקח לבדיקה והכל טוב סה"כ אז שווה לא יותר מ49K. |
צטט:
לגבי HILL HOLD נראה לי שזה בדגמי 2010. איך אדע אם יש? יש לזה כפתור מסוים? |
רפי תודה על התגובה.
ראיתי בפורומים שיש לך רכב כזה, ומבחינתי זה כבר אומר הרבה. כמה לדעתך שווה רכב כזה? |
פדלים מההגה זה רק ברמת גימור "מגניפיקו".
אם אני לא טועה יש כאלה רק מהשנתון של 2009. |
שווי הפיאט בראבו
אין לי מושג מה שווי הרכב ולצורך זה יש מחירונים (יצחק לוי, יד 2).
בברכה - רפי לין |
צטט:
ד"א אתה מוכר את האלפא? |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:42. |