![]() |
פונטו ספייס 2002 ידנית טיפול 100,000
אהלן ח'ברה רציתי לשאול מה צריך להחליף בנוסף לטיפול 10 רגיל אם אפשר לפרט לגבי הכול...שמנים מסננים וכו' אני עושה את הטיפול לבד....
טיימינג אני כמעט בטוח שעשו לי כשקניתי תאוטו (הלך משאבת מים באותו יום של הקנייה אמרתי למוכר שמבחינתי אני מבטל את הקנייה והוא אמר לי אל תדאג אני מסדר את הכול הכניס תאוטו למוסך ואמר שהוא עשה גם טיימינג....לא ראיתי חשבונית אבל חבר של אבא שלי מכונאי והוא אמר שהחגורה בסדר....) תודה רבה מראש |
שמן מנוע 10W/40
פילטר שמן פילטר אויר שמן גיר 75W/80 לבדוק מצב בלמים לבדוק מצב מצתים |
אדי, יש לי שאלות קטנות,אם אתה יודע איך יודעים אם מצב המצתים הלכו לעולמם?וגם את לגבי השמן גיר?
וכמה זה בק"מ כאמורות השמן גיר והמצתים להחליפם או לפי היצרן? (שמן גיר לא הוחלף מאז קניה ואת המצתים הוחלפו כבר בחדש) מקווה שאלות אלו יהיה קלים למענה.... תודה |
נראה לי שיש קצת בלבול פה ורציתי לוודא את זה
משום מה נראה לי שרוב האנשים מתייחסים לחגורה (החיצונית) כאל "טיימינג" , בהקשר של חום, לחות, "יבשה" וכו'.
קראתי לא מעט שרשורים בחיפוש על "פונטו+טימינג" וככה נראה לי. רק רציתי לוודא שכשאומרים כל 60-80-120K טיימינג, מתכוונים לשרשרת במנוע עצמו שקובעת את פתיחת וסגירת השסתומים לפי מצב הקראנק באותו רגע. זה מה שעולה הרבה יחסית ולא החלפת חגורה מפלסטיק ב30 שקל. |
האם חשוב לקנות פליטרים מקורים? (אני מדבר על פילטר אוויר ושמן מנוע)
איך אני יודע שהפילטר שקניתי איכותי? שאלה שניה, האם כדאי לעשות טיימינג לפני הזמן? במקום ב-120 לעשות ב-102 אלף? כשאני יעשה טיימינג אני אחליף גם משאבת מים, האם רצוי? אמרו לי ככה זה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:47. |